Çerçioğlu’ndan üniversitelilere Aydın’a hoş geldiniz mesajı
2026-YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ni (ADÜ) tercih eden öğrenciler için yeni bir dönem başladı. Aydın’ı üniversite eğitimi için tercih eden öğrenciler, eğitim hayatlarını kentte sürdürecek.
Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler, kazandıkları üniversite ve bölümleri ÖSYM üzerinden öğrenmeye başladı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi de yeni eğitim döneminde Türkiye’nin farklı kentlerinden gelecek öğrencileri ağırlamaya hazırlanıyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla kenti tercih eden üniversite öğrencilerine seslendi.
Çerçioğlu mesajında, “Üniversite eğitimi için Aydın’ı tercih eden aydınlık yarınlarımızın teminatı sevgili gençler; Aydın artık sizin de kentiniz, yeni evinize hoş geldiniz. Hepinize başarılı ve mutlu bir üniversite hayatı diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Aydın’da üniversite eğitimi alacak öğrencilerin önümüzdeki günlerde kayıt işlemlerini tamamlamaları beklenirken, kentte yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları da devam ediyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.