Çetin: Tüm üyelerimizin oylarına talibim

Çetin: Tüm üyelerimizin oylarına talibim

ABGC Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Erman Çetin, Aydın’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek projelerini tanıttı. 

26 Mart’ta yapılacak Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurul öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Erman Çetin, Efeler ilçesinde görev yapan meslektaşları ile bir araya geldi. Cemiyet üyesi meslektaşlarından destek isteyen Çetin, “Başkan seçilirsem, gazeteciler özgürleşecek, cemiyet saygınlaşacak” dedi.

“HUKUKSAL OLARAK HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

Vizyon toplantısında projelerinden bahseden Çetin, “Dünya, Türkiye değişirken, Aydın’da medya sektörü yerinde sayıyor. Buna gönlüm razı değil. Plan ve projelerimizi arkadaşlarımızla beraber hazırladık. Avukat Ahmet Çetinbilek, cemiyet üyelerimize hukuksal danışmanlık verecek. Cemiyetimiz bünyesinde akademi kurulacak. Burada eğitimler verilecek. Meslektaşlarımıza temel seviyede dil eğitimi verilecek” diye konuştu.

Öte yandan başkan adayı Erman Çetin, Aydın Gazeteciler Cemiyeti ile de ortak çalışmalar yapabileceklerini belirtti. Başkanlığa geldikten sonra 100 gün içinde değişimin hissedileceğinin sözünü veren Çetin cemiyeti hak ettiği yere getirilmesi konusunda çalışmalar yapılacağını anlattı. Son olarak yönetim kurulu üyelerini açıklayan Çetin, “Tüm üyelerimizin oylarına talibim” dedi. 

whatsapp-image-2022-03-23-at-18-45-24.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler