CHP Aydın öğrenciler için harekete geçti

CHP Aydın öğrenciler için harekete geçti

CHP Aydın İl Yönetimi, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Seçim öncesi öğrencilerin ikametgah değişikliği noktasında sıkıntıların olduğunu belirten CHP’li yöneticiler, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.

Aydın Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden CHP heyeti, üniversite öğrencilerinin seçim öncesi ikametgah değiştirmeleri ile alakalı istişarelerde bulunuldu. Görüşme sonrası grup adına açıklama yapan CHP Aydın il Başkan Yardımcısı Aytaç Toker, “Kulağımıza çeşitli söylemler geliyor. Bizim kapımız her zaman gençlerimize açık. Her konuda yardımcı olmaya hazırız” dedi. 

OY HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ

Öğrencilere yardımcı olmaya hazır olduklarını belirten Toker, "Aydın'da 49 bine yakın öğrenci okuyor ve öğrencilerin bu seçimde ne kadar etki edeceği hepimizin malumu. Bu neticede öğrencilerin adres değişikliği noktasında çok ciddi ve hassa bir noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve bu süreçte öğrencilerimizin oy hakkını sonuna kadar savunacağız. Öğrencilerimizin adres değişikliği noktasında bir an önce harekete geçmelerini rica ediyoruz. Bu konuda bizden yardım isterlerse hazırız" diye konuştu. 

SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ

Seçimi mutlaka kazanacaklarına vurgu yapan İl Başkan Yardımcısı Aytaç Toker, '‘Yukarıdan gelen talimatların etkisinde adres değişiklikleri yapmayın’ veya ‘14 Mayıs öncesi veya sonrasında vize ve sınavlar koyulacak’ diye bazı algılar bazı manipülasyon çalışmaları kulağımıza geliyor. Buradan bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi, Aydın İl Başkanlığı olarak şunu söylemek istiyorum; Hiçbir güç öğrencilerimizin elinden bu hakkı alamaz. Biz bu seçimi kazanacağız. Z kuşağından korkularını biliyoruz, öğrencilerden korkularını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler