CHP Aydın’da İstifa Krizinde Yeni Gelişme

CHP Aydın’da İstifa Krizinde Yeni Gelişme

Cumhuriyet Halk Partisi Kuyucak Kadın Kolları eski Başkanı Gülsen Gürlay'ın yaptığı hareket büyük şaşkınlığa neden oldu. 20 gün önce istifa eden Gürlay, bugün bir kez daha istifa ettiğini açıkladı. 

CHP Kuyucak Kadın Kolları eski Başkanı Gülsen Gürlay, yaklaşık 20 gün önce yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ancak bugün Gürlay, tekrar istifa ettiğini açıklayan bir paylaşım yaptı. 

“SAATÇİ’Yİ HEDEF ALDI”

Gürlay, sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasını tüm uyarılara rağmen Kuyucak İlçe Başkanı Şehmuz Mızrak'ın görevden alınmasını sebep gösteren Gürlay, "Seçimlere giderken köy köy, mahalle mahalle uyum içinde çalıştığımız Kuyucak İlçe Başkanı Şenmuz Mızrak ve yönetimini, Kuyucaklı CHP’lilerin tüm uyarı ve itirazlarına rağmen görevden alan İl Başkanı Hikmet Saatçi ile çalışma olanağım yoktur. CHP Kuyucak İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. " dedi.

“DİSİPLİNE SEVK EDİLECEK”

Konuyla ilgili AJANS AYDIN gazetesine açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, “Bu arkadaşımız 20 gün önce istifa etti. Daha önce yayınladı bunu. Günceme çok fazla gelmediği için bir daha yayınladı. Arkadaşımız bir suç işlemektedir. Şöyle ki, daha önce istifa haberini CHP Kuyucak İlçe Teşkilatının hesabından yapıyor bunu. Bu sayfanın şifresi sadece başkanlarda olur. Ama istifa etmesine rağmen buradan yayın yapmış. Bu arkadaşımızı muhtemelen disipline sevk edeceğiz. Parti suçu işlemektedir çünkü. Paylaşımını da kaldırdı zaten” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler