CHP GENÇLERLE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP GENÇLERLE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP Aydın İl Teşkilatı ve Söke İlçe Teşkilatı üyeleri, partinin Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri ile birlikte Söke'de esnafları ziyaret etti.

CHP Söke teşkilatı 18 Mart Çanakkale şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliklerinden ardından Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti Söke Albayrak Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Her esnafla tek tek selamlaşan CHP’liler ve esnafın yerel gündemi otopark genel gündem ise ekonomik sıkıntılar oldu. Esnaflar pandemi döneminde hükümetin kendilerini yalnız bırakmasından yakınırken CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç CHP İktidarında esnaf bakanlığının kurularak esnaflarımızın dert ve sıkıntılarına çözüm bulacaklarını belirtti. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan esnaflara tek tek hayırlı günler dilerken "18 yıldır paket üstüne paket açıklanıyor ama esnaf ve vatandaş hala kan ağlıyor. İlk seçimde Allah’ın izni ile halka bu sıkıntları yaşatanlar paket olacaklar” dedi

"ÖZLEM BAŞKANIMIZ SÖKE İÇİN ÇALIŞIYOR"

Vatandaşların yere gündemi Aydın Büyükşehir Belediyesinin yapacağı otoparktı. Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli  otopark konusunda vatandaşlara ziyaret esnasında bilgiler verdi. Sökeli esnafların tarafından dikkatle dinlediği Akkentli “Özlem başkanımızın selam ve sevgilerini iletiyorum. Söke Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz el ele vererek otoparkımızı yapıyoruz. Proje yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Söke’mize hayırlı olsun. Söke’nin en önemli ihtiyacıydı Özlem Başkanımız tamamlıyor” dedi.


Ziyaretlerden çok memnun olduklarını belirten Sökeli esnaflar, “Albayrak caddesini Özlem Başkanımız harika yaptı. Allah razı olsun. Söke için çalışıyor çaba gösteriyor. Fatih kardeşimiz her zaman yanımızda. Bugünde CHP heyeti geldi. Geçen hafta CHP’li vekiller geldi. Halka değer veren karşılığını alır.” dedi

whatsapp-image-2021-03-18-at-20-54-46.jpeg

whatsapp-image-2021-03-18-at-20-54-472.jpeg

whatsapp-image-2021-03-18-at-20-54-47.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler