CHP Genel Başkanı Özel Didim’den müjdeli haberleri verdi

CHP Genel Başkanı Özel Didim’den müjdeli haberleri verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Didim’de iktidara seslendi. Özel, iktidara erken seçim çağrısında bulundu. Emekliye 411 CHP belediyesinde geçerli olacak Halk Kart müjdesini verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kabotaj Bayramı’nda Aydın’ın Didim ilçesinde açıklamalarda bulundu. Özgür Özel, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Didim-Turgutreis arası deniz otobüsü seferlerini ilk seferini başlattı.

ÖZEL’DEN ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

Açılış töreninde konuşan Özgür Özel, iktidara erken seçim çağrısında bulundu. CHP’yi iktidara getirmek için çalışacaklarını ifade eden Özel, “Geçim olmazsa seçim vardır. Geçim olmazsa seçim olacaktır. Sesimizi duymayana o sesi duyururuz. İnat ederlerse hep birlikte büyük bir mücadele vereceğiz. Bu iktidarı ilk seçimde götüreceğiz. 360 milletvekili bizde yok. Siz isteyince olur. Halk isteyince olur. Millet erken seçim diyorsa mutlaka ki sandık gelir iktidar değişir. Yapılacak ilk seçimde CHP’yi iktidara taşıyacağız. Bu bir seferberlik halidir” dedi.

ÖZEL, HADDİNİZİ BİLİN HAKKIMIZI VERİN


CHP Lideri Özgür Özel, Asgari ücrete enflasyon zammı yapın, en düşük emekli maaşını asgari ücrete eşitleyin, çiftçinin desteklemelerini ödeyin, esnafın faizini taksitlendirin. Sesimizi duyup da asgari ücret zam yapacak olan, emekli maaşını arttıracak olan Mehmet Şimşek asgari ücret düşük değil demiş. Şili, Endonezya’dan düşük demiş. Türkiye’de asgari ücretin yüksek olduğu bir tek değer vicdanda yüksek. Bu hükümetin vicdanı asgari ücretin altındadır. Ey Mehmet Şimşek benim Tayland’ı Endonezya’yı örnek alacak emeklim yok. Haddinizi bilin hakkımızı verin” sözlerini kullandı

EMEKLİYE HALK KART MÜJDESİ

Özgür Özel, emekliye de müjde verdi. CHP’li 411 belediyede geçerli olacak Emekli Halk Kart hizmetine başlayacaklarını dile getiren Özgür Özel, “Sosyal demokrat belediyeleri yapılarından biri olan SODEM önemli bir projeyi paylaştı. Her bir belediyemizde emeklilere yapılan, Pazar, bakkal, doğalgaz, su faturası, alışveriş indirimleri, belediye tesislerinde hizmet indirimleri gibi hizmetleri bir tek isim altında ortaklaştırıyoruz. Emekli Halk Kart’ı tüm emeklilerimize müjdeliyoruz. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin. Orada bir CHP’li belediye varsa belediyemiz sizi tanıyacak. Gittiğiniz her yerde bundan yararlanacaksınız. Bu karta sahip hiçbir emekli başta ulaşım hakkı olmak üzere sorgulanmayacak” diye konuştu.
Özel konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler