CHP Germencik Başkan Öndeş hakkındaki iddiaları yalanladı

CHP Germencik Başkan Öndeş hakkındaki iddiaları yalanladı

CHP Germencik İlçe Örgütü, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in AK Parti ile temaslar kurduğu, AK Parti'ye geçiş yapacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Yerel bir gazetede yer alan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in AK Parti ile yakınlaştığı, AK Parti'ye geçiş yapmasının söz konusu olduğu hakkındaki iddialara ilk yanıt CHP Germencik İlçe Örgütü'nden geldi. 

"BAŞKAN ÖNDEŞ GURUR KAYNAĞIMIZ OLMAYA DEVAM ETMEKTEDİR"

Konu hakkında yapılan açıklamada iddiayı iftira olarak nitelendiren CHP Germencik İlçe Örgütü, Başkan Öndeş'in CHP'li bir belediye başkanı olarak başarılı çalışmaların sürdürdüğüne vurgu yaptı. Açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak buradan hiçbir yanlış anlaşılmaya ve muallak bir duruma sebebiyet vermeyecek şekilde, birinci kaynaktan, açık ve net bir şekilde ifade etmek isteriz ki Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş, Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olup, görevini başarıyla sürdürmekte ve başarılı çalışmaları ile gurur kaynağımız olmaya devam etmektedir. Belediye Başkanımızın Parti değişikliği yapması konusunu iftiraya dahi konu olamaz bir şekilde yalanlıyoruz ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belediye Başkanımız ve belediyemizin her zaman yanında olduğumuzu, omuz omuza yalan ve iftiraya karşı sonuna kadar mücadele edeceğimizi tüm halkımıza beyan ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler