CHP İl Başkanı Saatçı Milletvekili Bülbül'ü hedef aldı

CHP İl Başkanı Saatçı Milletvekili Bülbül'ü hedef aldı

CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, sürpriz bir şekilde görevden alınan Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca’ya sahip çıktı. Saatçı, ‘Bu Genel Merkezimizin bir kararıdır. Ben saygı gösteriyorum. Ama ilçe başkanımızın bir hatası olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saatçı, Naim Atmaca’nın iç çekişmeden dolayı görevden alındığını öne sürdü.

Saatçı, CHP Milletvekili Süleyman Bülbül’ü hedef alarak, “Alınma sebebi mevcut Nazilli kökenli bir milletvekilimizin talebi olduğu üzerine söyleniyor. Böyle bir bilgim yok. Söylenen bu. Seçimle gelen seçimle gider. Sanırım milletvekilimiz ile İlçe Başkanımız arasında bir çekişmedir” diye konuştu.

“GENEL MERKEZİN TAKDİRİNE UYMAK ZORUNDAYIM”

Saatçı, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Nazilli İlçe Başkanımız genç bir arkadaşımız, idealist bir arkadaşımız. Nazilli İlçe Başkanı Genel Merkezin doğrultusunda görevden alındı. Yerine de yeni bir arkadaş atadık. Bir avukat, genç bir arkadaşımızı atadık. Alınma sebebi mevcut Nazilli kökenli bir milletvekilimizin talebi olduğu üzerine söyleniyor. Böyle bir bilgim yok. Söylenen bu. Seçimle gelen seçimle gider. Sanırım milletvekilimiz ile İlçe Başkanımız arasında bir çekişmedir. İlçe başkanımızın Nazillili olmasından kaynaklanan bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. İlçe Başkanımızın ben bir suçunun olduğuna inanmıyorum. Açık ve netim bu konuda. Ağustos ayından seçilen bir İlçe Başkanımızın ben İl Başkanı olarak bir hatasını görmedim, duymadım ama Genel Merkezimiz böyle takdir etmiştir. Genel Merkezimin takdirine ben uymak zorundayım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler