CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da konuşuyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da konuşuyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da Kadın Kolları tarafından düzenlenen "Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar" programında konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Kolları buluşmasında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Uyumasınlar geleceğiz" diyerek kadınlara ve gençlere seslendi. 

"Üç Y ile geldiler, üç Z ile inşallah gidecekler" 

Programın genelinde gençlere ve kadınlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Zorbalık, zulüm ve zam yağmuru yaptılar üç Y ile geldiler üç Z ile inşallah bunu göndereceğiz. Gönderenlerin başında da Z kuşağı gelecek. İktidar, devleti soyulacak organ olarak görüyor. Yasaklarla mücadele edeceğiz, her şey serbest olacak dediler. Ama gençler Twitt atmaktan bile korkuyorlar. Çünkü başıma bir bela gelir diye çekiniyorlar." ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, "Buradan gençlere sesleniyorum. Biliyorum o gençler sandığa gittiği zaman nasıl davranacaklarını çok iyi biliyorlar. Buradan onlara sesleniyorum bizim iktidarımızda en rahat bizi eleştireceksiniz. Rahatlıkla bizi eleştireceksiniz. Yolsuzlukla mücadele edeceklerdi. 3Y. Bu iktidar devleti soyulacak organ olarak görüyor. Ne kadar soyarsam o kadar kardır diyor. Öyle bir noktaya geldiler ki devleti soymanın fetvasını bile aldılar."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler