CHP Nazilli'de kongre karıştı

CHP Nazilli'de kongre karıştı

Nazilli'de kongre gerginliği yaşandı. Milletvekili Bülbül, Meclis üyesi Sevim'in üzerine yürüdü!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve Nazilli Belediye Meclis Üyesi Serkan Sevim ile gerginlik yaşadı. Milletvekili Bülbül, Belediye Meclis Üyesi Sevim’in üzerine yürüdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde Muzaffer Yılmaz ile Mustafa Kemal Koç yarışıyor. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, oy pusulalarının paravanın içinde durmasını istedi.
Divan Başkanı Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ise pusulaların divan masasından alınması gerektiğini söyleyerek Bülbül’ün talebini reddetti.

Milletvekili Süleyman Bülbül ile Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, basın mensupları ve parti üyelerinin önünde tartışmaya başladı.
Talebinde ısrarcı olan Bülbül, “İki aday da bunu istiyor. Divan içimizden bir divan. Adaletli olarak iki adayın da içeride olmasını ister. Bize de doğru yapıyorlar demek düşer. Kadın kollarında da bunu yaptınız. Ne için ısrar ediyorsunuz. Basit bir şey bu. Kazanırsa şaibe olmasın istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Bir adaletsizliğin söz konusu olmadığını söyleyen Mustafa Dinç ise “İkisi de birlikte mücadele ettiler. İkisini de çok iyi tanırım. 4 yıldır gençlik kolları başkanlığı yapıyorum. Burada bir adaletsizlik olması söz konusu olabilir mi. Baba ocağının çatısı altında adaletsizlik olmaz. İl başkanımız bunun garantörüdür” diyerek Bülbül’e yanıt verdi.
Tansiyonun yükselmesinin ardından Mustafa Dinç basın mensuplarını salondan çıkarttı.
Süleyman Bülbül'ün talebini ısrarcı bir şekilde yansıtmasına tepki gösteren Nazilli Belediye Meclis üyesi ve eski İlçe Başkanı Serkan Sevim, Bülbül'e tepki göstererek, kararından vazgeçmesi gerektiğini söyledi. Durumu kabullenemeyen Bülbül, kendisini eleştiren Serkan Sevim'in üzerine yürüyerek bağırmaya başladı. Partililerin araya girmesiyle birlikte taraflar sakinleştirildi. Bülbül’ün gergin tavrı partililerin tepkisini topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler