CHP NAZİLLİ'DE SEVİM GÜVEN TAZELEDİ

CHP NAZİLLİ'DE SEVİM GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisinde delege seçimler sonrası gerçekleştirilen Nazilli İlçe Kongresinde mevcut Başkan Serkan Sevim güven tazeledi.

Ahmet Şensan kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye Serkan Sevim Başkanlığında tek liste ile gidildi. Sevim 234 oyun 231’ini alarak yeniden Nazilli CHP ilçe Başkanı olarak seçildi.

 

Kongreye CHP PM Üyesi Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül, Aydın il Başkanı Ali Çankır, Efeler İlçe Başkanı Polat Mersin, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Yönetim kurulu üyeleri delegeler ve partililer katıldı.

 

BİRLİKTELİK MESAJI VERDİ

 

Kongrede kürsüye çıkan Sevim, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin devrimci ruhuyla Türk Milletine bir umut olacağına inancım tamdır. Bugün, farklılıklarımızı ayrıştırma nedeni olarak görme günü değil bir zenginlik olarak görme günüdür. Tüm kişisel zaaflarımızı partimizin dışında bırakarak Cumhuriyet Halk Partisine yaraşır bir disiplin içerisinde ülkemizin kötü emellerine alet etmek isteyen unsurlarla mücadele etme günüdür.

 

Geçmişteki olumsuzlukları kırgınlıkları dışarıda bırakarak birlikte olmaya çağırıyorum. Sizleri, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Birlik olmaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisi’ni taşımaya, ama onurlu bir mücadeleye çağırıyorum. Bu kongreyi Türkiye’nin mazbatasını alacak bir kongreye dönüştürmek için birlik ve beraberlik içerisinde olmanızı istiyorum” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler