CHP PM üyesi Erdoğan Toprak  Sökelilere teşekkür etti

CHP PM üyesi Erdoğan Toprak Sökelilere teşekkür etti

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Kuşadası'nda ki Ada Camping açılışı öncesi CHP heyeti ile toplantı düzenledi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili ve PM üyesi  Erdoğan Toprak, Kuşadası Ada Camping açılışı öncesinde  Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Üyesi Arife Çelik ile biraraya geldi. Toplantıda, Aydın ve Türkiye gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulurken, ağırlıklı konu ise bölge siyaseti ve kültürü oldu. Toprak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP belediyelerinin bölgede ki başarısının tartışılmaz olduğunu belirterek yakından takip ettiklerinini altını çizdi.

Akkentli,  toplantı sonrası açıklamalarda bulundu . Akkentli, "İstanbul milletvekilimiz ve parti meclis üyemiz Sayın Erdoğan Toprak ile Kuşadası Ada Camping açılışı öncesinde bir araya geldik. Gayet keyifli geçen sohbette kendisine partiye geri dönmemde ki katkılarından dolayı teşekkür ettim. Söke'mizin kültüründen tarihinden bahsettik. Erdoğan Bey, Özlem Başkanımızın çalışmalarını çok başarılı bulduğunu, CHP nin Aydın'daki başarısından mutluluk duyduğunu söyledi. Söke' deki seçim sonuçlarından dolayı tüm Sökelilere de teşekkürlerini ve selamlarını iletti. Kendisini Söke'ye davet ettik. Kendisi de bizleri en kısa sürede Ankara'ya davet etti. Partimizin  Söke’de daha başarılı olması için elimizden gelen çabayı göstereceğimize dair söz verdik.” dedi.

Zeylan ise “Erdoğan bey Aydın’da yapılan çalışmaları yanından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını ifade ettiler. CHP Aydın İl Örgütü olarak başarılarımızı katlamak istiyoruz dedik. Genel Merkez olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

whatsapp-image-2021-06-03-at-18-56-57.jpeg

whatsapp-image-2021-06-03-at-18-56-56.jpeg

whatsapp-image-2021-06-03-at-18-56-57-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler