CHP'li Başkandan ilk açıklama "Tehdit edilerek taraf olma sürecine itildik"

CHP'li Başkandan ilk açıklama "Tehdit edilerek taraf olma sürecine itildik"

CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan'dan Alptekin'in seçilmesi sonra istifa etmelerine dair ilk açıklama geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Teşkilatı dün Olağanüstü Kongre'ye gitmiş, eski İlçe Başkanı Serkan Sevim ve göreve geçici olarak atanan Serdar Alptekin başkanlık için yarışmıştı. Heyecanlı dakikalara sahne olan kongrede seçimin kazananı Alptekin oldu.

Seçimin sonuçlanmasının ardından CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan'ın ve İlçe Kadın Kolları yönetiminin istifa ettiği öğrenildi. Arslan, seçim öncesi Sevim'i desteklemiş, Alptekin tarafından yapılan açıklamalara davet edilmediğini söylemişti.

Arslan'dan yaşanan istifa sonrası ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklama ile yeni yönetime başarılar dileyen Arslan, "Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Kadın Kolları Başkanlığı görevime geldiğim ilk günden bu yana ben ve yönetici arkadaşlarımla birlikte bu görevi onuruyla gururuyla layığı ile yerine getirdiğimizi düşünüyorum.

Pandeminin  zor şartların da gece gündüz demeden yaz kış demeden sıcak soğuk demeden her gün sahadaydık ,ben ve yönetici arkadaşlarım bu süreçte evini işini çocuklarını ihmal ederek çocuklarına torunlarına güzel bir gelecek bırakmak için haklı mücadelemizi sonuna kadar devam ettik. Her mahallede kadın örgütlenmelerimizi tamamlayıp, bize ulaşan ihtiyaç sahibi her kişiye gücümüzün yettiği kadar yardımcı olduk. Emekçi her kadının yanın da yer aldık.  Az olsun bizim olsun anlayışını yıkıp çok olalım iktidar a gidelim diyerek kadın üye sayımızı her geçen gün arttırdık muhtar eşlerimizin de rozetlerini takarak gücümüze güç kattık. Ancak İlçe yönetici arkadaşlarımızın istifa ederek ilçe başkanımızın düşürülmesini büyük bir üzüntüyle öğrendik.

Kapılar arkasında ki büyük hesaplaşmalar pazarlıklar tamamlanmış tek bir kağıda atılan imzayla, partimin yükselen ivmesine  darbe yapılmıştır. Partimi kan kaybına uğratacak böyle bir girişim de bulunanların dertlerinin ne CHP ne de iktidar olduğunu düşünmüyorum.

Chp de hesaplaşmalar sandıkta hak hukuk adalet çerçevesinde olur görevini bu şekilde bırakarak partimin yıpranmasina sebep olan  arkadaşlara saygı duymadığımızı her ortam da dile getirdik.

Ben ve yönetici arkadaşlarım bu düşüncemiz den dolayı her gün mobbing tehdit ve baskı altına alındık. Ben görev den alınmayla yönetici arkadaşlarım işiyle  eşinin işiyle çocuğunun işiyle, tehdit edilerek taraf olma sürecine itildik. Biz bu süreci inandığımız doğrular dan sapmadan devam ettiğimiz müddetçe de  ta ki seçim den bir gün önceye kadar bu tehditler mobbingler devam etti... CHP Nazilli ilçe seçimini delegelerin üyelerin iradesine bırakmadan, gece gündüz demeden Aydın dan Ankara dan delegelerin evlerine girerek işleriyle tehditlerle saha da olan koltuk sahibi kişilerin parti kültürüne yakışmayan tavırlarını üzülerek izledik.

Partimize olan inancımız kişilerin bu tavırlarıyla asla değişmeyeceği gibi böyle bir yapıyla aynı yolda mücadele etmeyi uygun görmediğimizi belirtip tüm yönetici arkadaşlarımla birlikte istifalarımızı yazdık.

Mücadele ekip işidir ben ve yönetici arkadaşlarım seçilen ilçe başkanına başarılar dileyip uyumlu çalışacağı kadın kolları başkanı ve yönetimine başarılar diliyoruz.
Esas olan CHP mücadelemize her türlü devam edip partimiz için var olmaya devam edeceğiz."
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler