CHP'li başkanın "Alevi" oyunu son buldu! Şimdi onların yüzüne nasıl bakacaksın...?

CHP'li başkanın "Alevi" oyunu son buldu! Şimdi onların yüzüne nasıl bakacaksın...?

CHP'li Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak’ın "Alevi" oyununa son noktayı düğün sahibi koydu. Düğün sahibi Kartal, "Kimse öyle bir diyaloğa şahit olmadı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak’ın "Alevi" sorununun iftira olduğu teyitlendi. AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı'nın söylediği iddia edilen söz üzerine Aydın kamuoyunda tartışmalar olmuştu. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından bir açıklama yapan düğün sahibi İsmet Kartal, "Ben böyle bir diyalog duymadım. Hatta teyit etmek için AK Parti teşkilatı ile oturan amcam vardı. Bugün onu da aradım, o da öyle bir konuşmanın asla olmadığını söyledi" dedi.

Kartal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Geçen pazar günü kızımın nişan merasimi vardı. Özel bir sebepten dolayı dar çerçevede müziksiz ve sade bir tören yaptık. Öncelikle o geceki davetlilerin tamamı benim misafirimdi ve başımın üstlerinde yerleri var. Burada amacım asla bir tarafı savunup diğer tarafı eleştirmek değildir. O akşam törenimize önce AK Parti ilçe teşkilatı geldi ve ben karşıladım. Oturmaları için yer gösterdim. 5-10 dakika sonra Belediye Başkanı ile İlçe Başkanı ve Meclis üyeleri birlikte geldiler, onları da ben karşıladım. Tam oturacak yerlerini gösteriyordum ki Belediye Başkanı, ‘Arkadaşlar ile tokalaşıp öyle oturalım’ dedi ve AK Parti ilçe teşkilatının hepsi ile tokalaşıp masalarına geçti. Ben yanlarındaydım. 

Dediğim gibi amacım kimseyi savunmak yada eleştirmek değil. Ben Nurettin Beyin konuşulduğunu iddia ettiği öyle bir diyaloğu duymadım. Hatta teyit etmek için AK Parti Teşkilatı ile birlikte oturan amcam vardı. Bugün onu da aradım, o da öyle bir konuşmanın asla olmadığını söyledi.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler