CHP'li Çankır: Örgütlerimizin gücüne inanıyorum

CHP'li Çankır: Örgütlerimizin gücüne inanıyorum

CHP Aydın milletvekili aday adayı Ecz. Ali Çankır, tanıtım toplantısında partililer ile buluştu.

CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Aday Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılan Aydın Milletvekili Aday Adayı Ecz. Ali Çankır, “14 Mayıs akşamı Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında, 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne oturtacak bu örgütün gücüne inanıyorum” dedi.

Aydın’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili olmak üzere aday adaylık başvurusu yapan siyasetçiler, CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısı’nda örgütler ve partililer ile buluştu. Toplantıya CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve yönetimi, Aydın İl Örgütü, İlçe Örgütleri ve yönetimleri, CHP'li İlçe Belediye Başkanları, CHP Aydın milletvekili aday adayları ve partililer katıldı. 

Toplantıda partililerin yoğun ilgisi ile karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Ecz. Ali Çankır, ilk konuşma yapan aday adayı oldu. Çankır, "Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olmak, Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermek bir bedel ödemeyi göze almaktır. Ben bu salonda bulunan değerli parti büyüklerimin, genç arkadaşlarımın, Cumhuriyet Halk Partili kadınlarımızın bu kararı verdiklerinden bu yana, bu mücadelede ödedikleri bedelleri, çocuklarının maruz kaldıkları hayal kırıklıklarını, kendi ailelerinde yaşadıkları hayal kırıklıklarını çok iyi biliyorum. Hiçbir beklenti içerisinde olmadan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerinin ışığında Türkiye'nin 2'nci yüzyılında Cumhuriyet Halk Partisi'ni tekrar iktidara taşımak, Cumhuriyetimizin kurucu değerleri ile üretime dayalı ekonomik modeli hayata geçirmek, sosyal-ekonomik denge eşitsizliğini gidermek, hukuktaki çağdaş demokratik düzeni tekrar kurmak için mücadele eden yol arkadaşlarımla 28 yıldır yol yürümekten büyük bir gurur, büyük bir onur duyuyorum" dedi. 

Konuşmasına gösterdikleri yoğun mücadele nedeniyle CHP Aydın İl Yönetimi ve Örgütü ile 17 İlçe Yönetimi ve Örgütü'ne ayrı ayrı teşekkür ederek devam eden Çankır, sözlerini şu ifadeler ile sonlandırdı;

"MÜCADELEMİZ İLE DEMOKRASİYİ TAÇLANDIRADAĞIZ" 

"14 Mayıs akşamı Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında, 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne oturtacak bu örgütün gücüne inanıyorum. 14 Mayıs akşamına kadar, gece gündüz demeden ekiplerimizle, aday adayı arkadaşlarımızla, tüm örgütümüz ile bu iktidar mücadelemiz ile Cumhuriyetin 2'inci yüzyılında demokrasiyi taçlandıracağımıza inanıyorum.

İnsanlık tarihinde Sanayi Devrimi ile bir devrim süreci yaşadık ve bugüne geldiğimizde bu sürecin son noktası yapay zeka ve iklim krizi oldu. Önümüzde Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yöneteceği, ikinci yüzyıla hazırlanacağımız ve dünyayla rekabet edecek fırsatları yakalayacağımız bir süreç var. Bu kavramlara sahip çıkmak Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma borcumuzu ödemenin vesilesi olacaktır. Sizlere saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi,yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!"

resim-2023-04-03-093815963.png

resim-2023-04-03-093820261.png

resim-2023-04-03-093825399.png

resim-2023-04-03-093829787.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler