CHP'li gençler yasak öncesi sokak canlarını unutmadı

CHP'li gençler yasak öncesi sokak canlarını unutmadı

CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları üyeleri, sokak hayvanlarını unutmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Gençlik Kolları üyeleri başlattıkları kampanya ile sokak hayvanlarına mama ve su dağıtımı yapıyor. Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günün öncesinde Efeler ilçesinde bulunan sokak hayvanları için mama dağıtımı yapan gençlerin bu hareketi vatandaşlar tarafından takdir topladı.

 

İMKANI OLAN HERKES KATILABİLİR

 

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan CHP Efeler İlçe Başkanı Artuğ Akosman, “Bir süredir arkadaşlarımızla birlikte akşamları sokak hayvanlarını beslemek için dışarı çıkıyoruz. Kendi imkanlarımızla aldığımız mamalarla ulaşabildiğimiz kadar sokak hayvanına bir kap mama bir kap su uzatıyoruz. Yaptığımız bu güzel işi sosyal medyadan başlattığımız kampanya ile tüm Aydın’a yaymak istedik. İmkanı olanlar bizimle birlikte beslemeye katılabilirler ya da aldıkları mamaları bizim aracılığımızla sokak hayvanlarına ulaştırabilirler.” ifadelerini kullandı.

 

Akosman, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait mama kaplarının önceden doldurulduğunu görünce mutlu olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na sokak canlarını unutmadığı için teşekkür ederiz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler