CHP'li gençlerden büyük vefa örneği

CHP'li gençlerden büyük vefa örneği

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Gençlik Kolları üyeleri 65 yaş üstü vatandaşlar için ekip kurarak desteklerine devam ediyor.

CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman yaptığı açıklamada, “Biz her zaman sağlık personellerimize yardım etmeye hazırız. Elimizden gelen desteği onlara sağlarız. Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımız için üyelerimizden kurduğumuz ekiple günde yaklaşık 20 aileye yardım ediyoruz.” dedi.

 

Evde Maske Üretmeyi Öğrendik

 

İhtiyaç halinde maske üretimi ile ilgili çalışmalar da yapabileceklerini belirten Akosman, “Partimizin büyük bir aile olduğunu sık sık dile getiriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir ailedir. Bu büyük ailenin her ferdi de yeri geldiğinde siyaset, yeri geldiğinde hizmet etmeyi iyi bilir. Koruyucu maskenin evde nasıl üretileceğini de öğrendik. Yaşadığımız bu zor günlerde önceliğimiz kanallar değil coronalardır.” diye konuştu.

 

HASTANEYE DE GİTTİLER

 

Özellikle 65 yaş üstü vatandaşların her türlü taleplerine yetişmek istediklerini ifade eden Akosman, “İstanbul’dan bir yurttaşımızın annesinin Aydın Devlet Hastanesi’nde corona şüphesiyle karantinada olduğunu ve kocasının da ona refakat ettiğini öğrendik. Karısına refakat eden amcamız 65 yaşını geçmiş, hastane odasından dışarı çıkamıyor. Durum böyle olunca mağduriyet yaşanıyor. Haberimiz olur olmaz harekete geçtik. Sağlık personellerimizin yükünü hafifletmek gerekiyor, yetişemedikleri yerde biz evlerimizde hazır bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler