CHP'li Gökmen'den emekçiye tehdit: 'İncirliova sokaklarında gezdirmeyeceğim'

CHP'li Gökmen'den emekçiye tehdit: 'İncirliova sokaklarında gezdirmeyeceğim'

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın Basın Danışmanı Hüseyin Çetin, bugün Aydın Adliyesi'nde CHP'liler tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

Yerel seçim sonrasında siyasette hareketlilik devam ediyor. İncirliova’da Kıran kırana geçen yarışta mevcut Belediye Başkanı Aytekin Kaya, sandıktan zaferle ayrıldı. Ancak, CHP'liler sonuca itiraz etti.

Bugün Aydın Adliyesi'nde konuya ilişkin gerçekleştirilen toplantıda gergin anlar yaşandı. Kaya'nın basın danışmanlığını yürüten Hüseyin Çetin, CHP'liler tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

SENİN SOKAKLARDA GEZDİRMEYECEĞİM

İddiaya göre, CHP Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, yanındaki grupla birlikte Çetin'in yanına geldi ve "Sen seçim akşamı ambulans çağırmışsın, 'CHP'liler bayılıyormuş' demişsin. Bizimle ilgili neden böyle şeyler söylüyorsun? Seni İncirliova sokaklarında gezdirmeyeceğim. Bu iş bitsin seninle görüşeceğiz" diye çıkıştı.

KONU YARGIYA TAŞINDI

Çetin, Gökmen'in tehditkar tavrını ısrarla devam ettirdiğini ileri sürerek, "Toplantının olduğu 2. kata çıktığımızda, emniyet yetkililerine konuyla ilgili bilgi verdiğim esnada, 'Sen niye her şeye karışıyorsun, ilçe başkanı mısın?' diyerek bu tavrını sürdürdü. Ben de bunun üzerine emniyete gelerek ifade verdim. Artık konuyu yargı değerlendirecek" dedi.

O GECE NELER YAŞANDI?

Çetin, seçim günü yaşananları da anlattı. Meydanın kalabalık olması nedeniyle Aytekin Kaya'nın eşi Füsun Kaya'nın bağıldığını, bu nedenle ambulans çağırmak istediğini ifade eden Hüseyin Çetin, "Büyük bir kalabalık toplandı meydanda. Başkanımız ve eşi de katıldılar. Yoğunluk nedeniyle başkanımızın Füsun hanım fenalık geçirdi. Ben de 'Arkadaşlar alanı açalım, ambulans çağırın' şeklinde bir anons yaptım. Basın mensupları da vatandaş da oradaydı herkes şahidim. Kastım parti veya adayı değildi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler