CHP'li Kadınlara ve Gençlere "Temel Siyaset" eğitimi

CHP'li Kadınlara ve Gençlere "Temel Siyaset" eğitimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı partili üyelere yönelik temel siyaset eğitimi düzenledi.

CHP Söke İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen birlikte öğrenme ilkesi temel alınarak tasarlanan "Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi" CHP Aydın İl Eğitim Sekreteri Merve Saatçi’nin sorumluluğunda yapılırken, eğitimde Parti Okulu Aydın Koordinatörü Fulya Üstündağ’ın koordinatörlüğünde Serkan Sevim, Mehmet Sarı, Ali Yıldırım ve Dursun Evren de eğitmen olarak görev yaptı. 
Eğitime CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 2 tam gün süren eğitim çalışmasında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihi, tüzüğü, sosyal proje tasarımı, sosyal demokrasi, iletişim ve halkla ilişkiler konularında atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Katılımcılar atölye çalışmalarında aktif rol alırken ikinci gün işlenen sosyal proje tasarımı dersinin ardından ekipler oluşturuldu. Ekip üyeleri kendi imkânlarıyla gerçekleştirecekleri ve vatandaşların bir sorununu çözmeye yönelik sosyal projelerini hayata geçirerek eğitimlerini tamamlayacak.

GÖKÇEN:"EĞİTİM BİZLERİN SAHADA DAHA AKTİF BULUNMASINI SAĞLAYACAK"

Parti içi eğitim çalışmasına katılan parti üyesi Damla Gökçen, üyelerin temel siyasi eğitimi kapsamında iki gün boyunca süren bir eğitimden geçtiğini ve 6 farklı konuda eğitim aldığını ifade etti. Gökçen, "Gayet faydalı bir eğitim süreci oldu. Tüm parti üyelerinin sahada daha aktif ve daha bilinçli olmasını amaçlayan eğitimlerin, yapılacak sosyal projelerle birlikte parti adının daha çok kesime duyuracağını ve bizlerin sahada daha aktif bulunmasını sağlayacağını düşünüyorum." dedi.

CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ÖZCAN:" PARTİ OKULUMUZUN VERDİĞİ EĞİTİM HEPİMİZE EN YÜKSEK DONANIMI SAĞLADI"

Eğitim hazırlığında emeği geçenlere ,eğitimcilere ve eğitime katılan parti üyelerine teşekkür eden CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, "İktidar yolunda adım adım Türkiye. Enerjimiz, heyecanımız, azmimiz var. Bu yolda bize en büyük katkıyı veren parti okulumuzun verdiği eğitim hepimize en yüksek donanımı sağladı. Sınıflarımız gerek eğitimde gösterdiği yüksek performans, gerekse özgün projeleri ile eğitimlerini başarı ile tamamladılar. Artık sandık halkımızın önüne hiç beklemeksizin konmalı. Biz hazırız, iktidar ise en yakında. Herkese sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Emeği geçenlere de binlerce teşekkür ederim." dedi.

whatsapp-image-2022-03-07-at-11-57-36-2.jpeg

whatsapp-image-2022-03-07-at-11-57-37-1.jpeg

whatsapp-image-2022-03-07-at-11-57-36-1.jpeg

whatsapp-image-2022-03-07-at-11-57-36.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler