CHP'li Karakoz, "AK PARTİ'Lİ seçmenler bize oy verecek"

CHP'li Karakoz, "AK PARTİ'Lİ seçmenler bize oy verecek"

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Özlem Çerçioğlu’nun seçimleri yüzde 70 ile kazanacağını belirtti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Aydın’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, saha çalışmalarında gördüğü tabloya göre hedeflerinin yüzde 70 ile Özlem Çerçioğlu’nu yeniden seçtirmek olduğunu söyledi. Karakoz ittifak konusunda ise, “Özellikle AK Parti’li seçmenden bu dönemde çok büyük oy alacağımızı düşünüyorum. Yani ittifak derken sadece geçen dönemden gelen partileri düşünmeyelim biz Aydın’daki her vatandaşın her partilinin oyuna talibiz. AK Parti’den çok ciddi teveccüh göreceğimize bu noktada inanıyorum ve sahada da bunu gözlemliyorum” diye konuştu.

“İŞSİZ VE MUTSUZLARIN DURUMU SANDIĞA YANSIYACAK”

Karakoz, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Ben de belediye kökenli bir milletvekilim. 10 sene boyunca Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi Aydın’ın en ücra noktasından en kalabalık noktasına kadar hizmet etti. Özellikle kırsal alanlarda yapılan hizmetler tüm Türkiye’ye örnek olacak nitelikte. Sahayı dolaştığımızda da şu an da ülkemiz çok ciddi bir ekonomik krizin içerisinde. Esnaflarımız, çiftçilerimiz özellikle emeklilerimiz çok mutsuzlar. Bu seçimin bir yerel seçimden ziyade genel seçime benzeyeceğini düşünüyorum. Gerçekten insanlar çok mutsuz özellikle gençlerimiz geleceğe umutla bakma noktasında, iş bulabilme noktasında ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Bunun da sandığa yansıyacağını düşünüyorum.”

“İl Başkanımızın da söylediği gibi biz Aydın’da yüzde 70’i hedefledik. Aydın’da hem Büyükşehir’i hem de geçen dönemden daha fazla sayıda ilçe belediyemizi kazanacağıma inanıyorum. Sahada dolaşırken bunu da görüyorum. İttifak konusuna gelirsek evet ittifak yok. Yerelde de ittifak adına bir görüşme yok ama seçmende bir ittifak iradesi var. Bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet ederken siyasal görüşüne bakmadan herkese eşit bir şekilde hizmet götürüyor. Karşılığını da kişiler hangi partiye mensup olursa olsun sandığa yansıyacağını düşünüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler