CHP’Lİ KARAKOZ TBMM’DEKİ KONUŞMASINDA AYDINLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’Lİ KARAKOZ TBMM’DEKİ KONUŞMASINDA AYDINLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Evrim Karakoz yerel seçimlerin arından yeniden toplanan TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve adaylarına verdikleri destek için Aydınlılara teşekkür ederek, “Türkiye İttifakı’yla ilk genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız.” dedi.

“KAZANAN EMEKLİDİR, ASGARİ ÜCRETLİDİR, ÇİFTÇİDİR, ESNAFTIR…”

Milletin 31 Martta büyük bir dayanışma göstererek Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yaptığına ve AKP iktidarının kötü politikalarına da "Yeter artık!" diyerek büyük bir mesaj verdiğine dikkat çeken Evrim Karakoz, “Bu seçimin kazananı emeklilerdir, asgari ücretlilerdir, atama bekleyen öğretmenlerdir, çiftçimizdir, esnafımızdır, Türkiye İttifakı’dır.” dedi.

CHP’li Karakoz konuşmasında şunları söyledi:

“AYDINLILARA DESTEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Aydın Büyükşehir’de Özlem Çerçioğlu'nu yüzde 50'nin üzerinde bir oyla tekrar seçen, Aydın'da 7 olan CHP'li ilçe belediye sayısını 13'e çıkaran hemşehrilerime büyük destekleri için çok teşekkür ediyorum.”

“OY VERSİN VERMESİN KİMSEYİ AYIRMAYACAĞIZ”

“Bugüne kadar olduğu gibi, oy versin vermesin kimseyi ayırmadan, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla kentlerimizi yönetmeye devam edeceğiz. Türkiye İttifakı olarak da ilk genel seçimlerde hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler