CHP'li Karakoz'dan teşekkür ziyaretleri

CHP'li Karakoz'dan teşekkür ziyaretleri

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Evrim Karakoz, TBMM’de CHP’nin İçişleri Komisyonu üyeleriyle bir araya gelerek komisyon çalışmalarının planlanması için yaptığı toplantıdan sonra Aydın’a gelerek ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerine başladı.

Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Bozdoğan ve Nazilli’de ilçe örgütlerini ziyaret eden CHP’li Evrim Karakoz, ilçe örgütlerinde partilileriyle bir araya gelirken büyük ilgi ve alaka gördü. Partililerine seçim süreci boyunca yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür etti ve “Bu seçimlerde anlaşılmıştır ki partimizin iktidara giden yolu iyice açılmıştır. Bu yolun ilk kapısı da önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimlerdir. Dolayısıyla yerel seçimlerde elimizdeki belediyeleri muhafaza etmek bir yana yeni belediyeler alacağız. Tıpkı genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de sizlerle yol yürümekten gurur ve onur duyuyorum.” dedi.

EVRİM KARAKOZ’UN BİR AYAĞI ANKARA’DA, BİR AYAĞI AYDIN’DA

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, "Örgütüme teşekkür etmek için yaptığım 3 günlük programın ilk gününde yer alan Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Bozdoğan ve Nazilli için teşekkür ziyaretlerimiz bitti. Programımızın ikinci gününde Yenipazar, Sultanhisar, Köşk, Koçarlı, Efeler, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde örgütümüzle bir arada olacağım.” ifadelerini kullandı.

Programın son gününde Germencik, Didim, Kuşadası, Söke ve İncirliova’da ilçe örgütleriyle bir araya gelecek olan Aydın’ın içten ve çalışkan vekili Evrim Karakoz, "Her zaman ve her koşulda örgütümüzün yanında olacağım. Örgütlere talimat veren bir vekil olmak yerine örgütlerden gelen istek ve talepleri hayata geçiren bir milletvekili olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” derken Genel Seçim sürecinde kapı kapı dolaşan, Aydın’ın tüm emekçilerine, il başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!" diyerek sözlerine son verdi.

resim-2023-06-23-132240432.png

resim-2023-06-23-132245026.png

resim-2023-06-23-132249877.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler