Chp'li Mersin açtı ağzını yumdu gözünü

Chp'li Mersin açtı ağzını yumdu gözünü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Tabakhane Deresi ile ilgili yapılan bir habere sert tepki gösterdi.

CHP’li Polat Bora Mersin’in, bir haber sitesi tarafından Tabakhane Deresi ile ilgili yapılan habere tepkisi sert oldu. Mersin yaptığı açıklamada, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. 

 

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz günlerde, yolda yürürken kafalarına taş düşse Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden bilecek olanların derneği haline gelmiş sözüm ona bir yerel haber sitesi, Efeler ilçemizin içinden akan Tabakhane Deresi’nin bakımsızlığı üzerinden bir haber yapmış. Sözde bu haberi de, AK Parti’nin sevilen isimlerinden biri (bu kişi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımıza hakaretten ceza aldı) diye tanıttıkları bir vatandaşın Facebook hesabından yaptığı bir paylaşımı üzerinden yapmışlar.”

 

“İftira ellerinde patladı”

 

“Yalan haber üzerine uzmanlaşmış bu tatlı su kurnazları iftiraya kılıfı da böyle bulmaya başladı son zamanlarda. Birisi “neden iftira atıyorsun kardeşim?” diye sorarsa, “ben atmadım yazılanı haberleştirdim” diyebilmek için. E tabi bu iftira da bu müptezellerin ellerinde patladı. Öğrenildi ki derenin tüm bakım sorumluluğu DSİ’ye ait.”

 

“Bunlara gazeteci demek gazetecilere hakarettir”

 

“Tabii bu pişkinlere bu ders olur mu? Olmaz. Baştan aşağı iftira, kumpas kokan bu tipler, ben bu açıklamayı yaparken dahi yeni iftira haberlerinin hazırlığı içine girmişlerdir. Bunları gazetecilik namına yaptıkları bir şeyi şimdiye kadar ne işiten ne duyan var ve hatta bunlara gazeteci denmesi dahi, gerek Efeler ’de gerekse de Aydın’ın tümünde dişiyle tırnağıyla çalışarak mesleklerini icra eden basın mensubu arkadaşlarımıza hakarettir.”

 

“Gerçekleri yazmaya cesaretleri yok”

 

“Bunlar; ne kaçıncı kez iptal olduğunu saymak için numaratöre ihtiyaç duyulan Denizli Otoyolu’nu, ne yeni bir adliye binası olmayan Şırnak ile ikinci il olan şehrin Aydın olduğunu, ne de başlamayan, bitmeyen sadece konuşulan hükümet yatırımlarını ağızlarına dahi alamaz. Bunların ağızlarından düşürmedikleri sadece yalan ve iftiralar. Gerçekleri yazmaya cesaretleri yok.”

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler