CHP’li Özcan: “Rıza Posacı televizyonda heyecan yaptı galiba”

CHP’li Özcan: “Rıza Posacı televizyonda heyecan yaptı galiba”

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’ya bir tepki de CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’dan geldi.

AK Partili Rıza Posacı’nın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara tepki yağmaya devam ediyor. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan CHP’li Özcan, Posacı’yı Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tarım politikalarını takip etmeye davet etti.

 

CHP’li Özcan, “Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı bu gidişle pamuk fiyatlarını bile Büyükşehirden bilecek. Belediyenin bürokratı gerekli açıklamayı yaptı. Aranızda böyle bir konuşma geçmedi diyor. Biraz senin söylediğinden farklı konuşma olmuş. Televizyon ekranından heyecanlandın sanırım konuşulmayan söylenmeyen sözler çıkmış ağzından. Aynı heyecanı Aydına hizmet için bekliyoruz. Hayvan yemi bir sende iki katına çıktı bu artışı da Büyükşehir mi yaptı? Sen Büyükşehir Belediyemizin tarım dairesinin hizmetlerini biraz takip et.

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu çiftçimizi destekleyecek birçok projeye imza atıyor. Aydın Çiftçi Merkezi Küçükbaş ve kanatlı hayvancılık, meyvecilik, bağcılık, kültüre alınmış yenilebilir otlar ve yerel sebze çeşitlerinin üretimleri yanında çiftçi eğitimleri ve hibe desteklemeleri bu çiftlikte yapılacak. Ayrıca Yerel Tarım Ürünleri Projesi kapsamında Bozdoğan ilçemizde fide üretim serası oluşturuldu ve ruhsatlandırıldı. Halkımıza her yıl 3 milyon adet yerel fide ücretsiz olarak dağıtılıyor. Atatohumu Projesi Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatohumu markası tescili alındı. Ege Et Üreticilerin besilik hayvanları değerinde alınıyor ve 14 adet Ege Et Marketinde tüketiciye aracısız olarak ekonomik ve hijyenik şartlarda sunuluyor. Ege Süt ve Yem Projesi ile Hayvancılıkta ucuz yem temini ve USK fiyatında süt satışını sağlıyor.

 

Özlem Başkanımız; Süt Kooperatifçiliği Projesi, Kooperatiflere Destek Projesi, Aile Tipi Koyunculuk Projesi, Keçicilik Projesi, Çine Çaparı Koyunu Projesi, Çine Çiçekçilik Projesi, Köy Pazarları Projesi, Zeytin Fidanı Desteklemesi ile Aydın’da çiftçimize ve tarıma destek oluyor." dedi. 

 

HABER: AYDAN KAYHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler