CHP'li Özdemir Arslan'ın iddialarını yalanladı

CHP'li Özdemir Arslan'ın iddialarını yalanladı

CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan'ın istifasının ardından açıklama yapan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, "Kimse ona istifa et demedi veya mobbing uygulamadı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü'nde Nisan ayında yönetim kurulunun istifa etmesinin ardından Serkan Sevim'in başkanlığı düşürülmüş, yerine geçici atama ile Serdar Alptekin getirilmişti. 3 Temmuz Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile Sevim ve Alptekin başkanlık koltuğu için yarışmış, seçimi Alptekin kazanmıştı.

Seçim öncesinde Sevim'i desteklediği görülen CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, Alptekin'in seçimi kazanması ile birlikte CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile birlikte görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Arslan, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada; "Kapılar arkasında ki büyük hesaplaşmalar pazarlıklar tamamlanmış tek bir kağıda atılan imzayla partimin yükselen ivmesine  darbe yapılmıştır. Partimi kan kaybına uğratacak böyle bir girişim de bulunanların dertlerinin ne CHP ne de iktidar olduğunu düşünmüyorum. CHP'de hesaplaşmalar sandıkta hak hukuk adalet çerçevesinde olur, görevini bu şekilde bırakarak partimin yıpranmasına sebep olan  arkadaşlara saygı duymadığımızı her ortam da dile getirdik. Ben ve yönetici arkadaşlarım bu düşüncemiz den dolayı her gün mobbing, tehdit ve baskı altına alındık. Ben görevden alınmayla yönetici arkadaşlarım işiyle  eşinin işiyle çocuğunun işiyle, tehdit edilerek taraf olma sürecine itildik." ifadelerini kullanmış, CHP Nazilli İlçe Örgütü tarafından yaşanan süreçte kendilerine baskı uygulandığını söylemişti.

"KENDİ TERCİHİDİR"

Yaşanan gelişmelerin ardından Ajans Aydın muhabirine açıklamalarda bulunan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Arslan'ın istifasının ardından boşalan koltuğu önümüzdeki günlerde atama gerçekleştirileceğini söyledi. Arslan'ın mobbing ve tehdit iddialarını yalanlayan Özdemir, "Kendi tercihidir, insiyatifidir. Biz buna saygı duyarız; kendisine ve yönetimine şimdiye kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Ona kimse istifa et demedi, bu hakkını kendisi kullandı. İthamlarını kesinlikle kabul etmiyoruz, bunlar yanlış ithamlar. Dolayısıyla istifa etmesi kendi tercihidir, kimse ona istifa et demedi veya mobbing uygulamadı." dedi.

"SİYASET UZUN SOLUKLU BİR İŞTİR"

Seçim ile göreve getirilen Alptekin'e başarılar dileyen Özdemir, "Siyasette kaybeden yoktur" sözleri ile eski Başkan Serkan Sevim'e görevinde gösterdiği başarılardan dolayı teşekkür etti. Özdemir, "Başkanımıza başarılar diliyoruz, kim kazanırsa kazansın bizim için Cumhuriyet Halk Partisi kazanmış oluyor. Ben Alptekin başkanımızın Nazilli CHP Örgütü'nü çok daha güzel yerlere taşıyacağına inanıyorum, çalışmalarını çok daha etkili yürüteceğini düşünüyorum. Serkan başkanın verdiği emek ve mücadele için kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

whatsapp-image-2021-07-05-at-11-35-27-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler