CHP’li Saatçi, “ Yerelde iktidarız”

CHP’li Saatçi, “ Yerelde iktidarız”

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, yerel seçimlerin bitmesinin ardından sonuçları değerlendirmek için basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Saatçi, Aydın’da ve yerelde iktidar parti olduklarını dile getirdi.

( SANİYE BAŞKAN)

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Aydın'da görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saatçi, yerel seçimlerde iktidarın verdiği hiçbir sözün karşılık bulmadığını ifade etti. Saatçi, “Adaylarımızı çalışkan, iyi insanlardan ve en önemlisi de dürüst insanlardan seçtik. Görev sürecinde de hata yaparlar, güvenimizi yıkarlarsa da hesap sormak asli görevimizdir” dedi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ YERELDE İKTİDAR

Aydın’da daha önce 17 ilçeyi alacaklarının vurgusunu yapan Saatçi, bu sonuçları sürpriz olarak görmediğini dile getirdi. Saatçi yerel seçimleri iktidarın ayak sesleri olarak değerlendirdi ve “Artık CHP halkın partisidir. Bu seçimlerde başarı sağlarken ekonominin önemi de çok büyük. Bu iktidarın ayak sesleridir. Biz CHP örgütleri olarak çalışmaya devam ediyoruz. Bundan sonra bizi kapalı yerlerde değil alanlarda göreceksiniz. CHP bu seçimde iktidardır. Genel iktidar AKP olabilir ancak biz yerel seçimlerde iktidarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler