CHP'nin 98. kuruluş yıl dönümüne pastalı kutlama

CHP'nin 98. kuruluş yıl dönümüne pastalı kutlama

CHP'nin 98'inci kuruluş yıl dönümü, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde kesilen pasta ile kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 9 Eylül 1923'te kurulan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 98'inci yıl dönümü, Türkiye genelinde düzenlenen birçok etkinlik ile kutlandı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Kent Meydanı'nda da sabahın erken saatlerinde çelenk koyma töreni düzenlendi. Törenin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve partililerin katılımı ile pasta kesildi. Başkan Çerçioğlu'nun öncülüğünde gerçekleşen kutlama renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlik hakkında CHP Aydın İl Örgütü tarafından yapılan açıklamada, "Partimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü sebebiyle çelenk koyma törenimizin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun nazik daveti ile partimizin doğum gününü kutladık. 

Aydın İl Başkanımız Ali Çankır ve İl yönetim kurulumuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin, İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir ve yönetim kurulu, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Dinç ve yönetim kurulu, ilçe kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz kuruluşumuzun 98. yaş gününde olan birlikteliğimiz hep daim olsun hep varolsun" ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2021-09-09-at-17-38-16-1.jpg

whatsapp-image-2021-09-09-at-17-38-16-2.jpg

whatsapp-image-2021-09-09-at-17-38-16-3.jpg

whatsapp-image-2021-09-09-at-17-38-16.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler