CHP'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

CHP'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Aydın Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'e yapılan saldırıyı kınamak için basın açıklaması yaptı. Dernek binasında yapılan açıklamada, platform adına konuşan Kadir Özdemir "Milliyetçi, şoven, ayrımcı, tekçi, cin

Hava muhalefeti nedeniyle dernek binasında basın açıklaması gerçekleştiren Aydın Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’e yapılan saldırıyı kınadı. Platform adına konuşan Kadir Özdemir,  “31 Mart 2019 ve 23 Haziran 2019 seçimlerinin kaybedilmesi ile birlikte iktidar ve ortağı toplumda hakim olan çatışma ve şiddet dilinin devam etmesinde ısrarcı oldular. Seçimlerin sonuçları üzerinden muhalif olanlardan seçim sonuçlarının üzerinden bir bedel ödetme siyasetini yürüttüklerini görüyoruz.

 

Bu siyaset anlayışının bir an önce terkedilmesi gerekiyor. Çatıştırıcı ve ötekileştiren dilden kendilerine vazifen çıkaran kimileri Ana muhalefet ve muhalefet partilerin Genel Başkanlarına, milletvekillerine, siyasi parti temsilcilerine, İl ve İlçe örgüt yöneticilerine saldırıda bulunabiliyorlar. Saldırganlar da adeta ödüllendiriliyorlar. Ankara’da CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı bunun somut örneğidir” dedi.

 

"GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ"

 

Basın açıklamasının ardından platform üyeleri CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Ali Çankır, duyarlılıklarından dolayı platform üyelerine teşekkür etti. Ülkenin birlik ve beraberliğine karşı yapılan tüm eylemlerin karşısında olacaklarını söyleyen Çankır, ziyarette olayın kasıtlı ve planlı bir saldırı olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler