Çiçekçiler normalleşmeye hızlı başladı

Çiçekçiler normalleşmeye hızlı başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun zamandır ertelenen düğün ve nikahlar, normalleşme süreci ile birlikte hızla başladı. Bu durum, çiftler kadar çiçekçilerinde yüzünü güldürdü.

Türkiye’de pandemi sürecinde yeni dönem 1 Temmuz itibarıyla başladı. Kademeli normalleşme adı verilen süreçte sokağa çıkma kısıtlaması ile kafe, restoran ve düğün salonu gibi işletmelerde uygulanan yasaklar kaldırıldı. 

Normalleşme süreci ile birlikte düğün sezonu hızla başladı. Evlilik hazırlığı yapan çiftler, çiçekçilere uğramayı ihmal etmedi.

“DÜĞÜN SEZONU HIZLI AÇILDI”

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi’nde çiçekçilik yapan Mustafa Benli, düğün ve cemiyetlerde uygulanan yasakların kaldırılması ile birlikte işlerinin arttığını söyledi. Benli, “Pandemi nedeniyle geçen yıl düğün yapamayan çiftlerde düğünlerini bu yıl yapıyor. Bu da bizim için çok sevindirici oldu, sezona hızlı girdik. İnşallah hareketlilik böyle devam eder.
Düğün sezonunun hızla açılmasıyla biz de işleri toparlamaya başladık. Temennimiz böyle devam etmesi yönünde”
dedi.

“FİYATLARDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK”

Fiyatlarda herhangi bir düşüş veya yükselme olmadığını belirten Benli, “2020 yılında ki fiyatlarımız ile devam ediyoruz. Önemli olan bizim iş yapmamız, geriye dönük zararımızı kapatmamız” diye konuştu.
2020 yılında olduğu gibi Kış mevsimi geldiğinde kapanmamayı umut ettiklerini söyleyen Benli, devletten tek temennilerinin bu olduğunu belirtti. Benli, “Dükkanımızı kapatmasınlar, kredi de vermesinler; biz kendi yağımızda kavrulup gidelim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler