ÇİĞ SÜT ÖDEMELERİ ERKENE ÇEKİLDİ

ÇİĞ SÜT ÖDEMELERİ ERKENE ÇEKİLDİ

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklama da çiğ süt prim ödemelerinin 3 ay erkene çekildiğini duyurdu.

AK Parti Aydın Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Rıza Posacı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çiğ süt üreticilerine müjdeli haberi verdi. Üreticilerin artan üretim maliyetlerinden etkilenmesini önlemek amacıyla Ağustos- Eylül ayları için açıklanan litre başına 40 kuruşluk prim ödemelerinin 3 ay erkene çekildiğini duyuran Posacı açıklamasında, "Üreticilerin süt üretim maliyetlerinde yaşanan artışlardan etkilenmesini önlemek amacıyla Ağustos- Eylül ayları için açıkladığımız litre başına 40 kuruşluk primleri 3 ay erkene çekilmiş ve Ağustos-Temmuz ayına ait 40 kuruşluk destekleri ödemiştik.

Kasım- Aralık aylarına ait çiğ süt destek primi litre başına 30 kuruş olarak belirlenmiştir. Ayrıca Ulusal Süt Konseyi tarafından açıklanan 2021 Ocak tarihinden itibaren geçerli 2.80 TL/lt çiğ süt fiyatının üzerine Ocak –Nisan aylarında 30 kuruşluk çiğ süt destek primi uygulaması devam edecektir. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

screenshot-2020-12-12-17-riza-posaci-facebook.png
.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler