Cinayete kurban giden Aydınlı gencin ailesi 7 yıldır katil zanlısını arıyor

Cinayete kurban giden Aydınlı gencin ailesi 7 yıldır katil zanlısını arıyor

İncirliova'da 2014 yılında vurularak öldürülen Hasan Ay'ın katil zanlısı halen bulunmadı. Talihsiz gencin kuzeni Veysel Ay, "23 yaşında bir fidana kıymanın bedelini ödeyecekler." diyerek Ay'ın katilini arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Olay, Aydın'ın İncirliova ilçesine bağlı Osmanbükü Mahallesi'nde 21 Eylül 2014 tarihinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hasan Ay (23) idaresindeki otomobil, çevredeki vatandaşlar tarafından köy mezarlığının duvarına çarpmış halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri, hayatını kaybeden talihsiz gencin cansız bedenini otopsi yapılmak üzere morga sevk etti. Burada yapılan incelemede Ay'ın 2 el ateş edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Türkiye gündemine oturan Hasan Ay cinayetinin 7 şüphelisi hakkında iddianame hazırlandı ancak kişiler delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. 

GİZLİ TANIK MÜGE ANLI'DA KONUŞTU

2020 yılının Eylül ayında özel bir televizyon kanalında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ay ailesi, talihsiz gencin katilinin bulunması için destek talep etti. Programa katılan bir gizli tanık, Osmanbükü Mahallesi'nde yaşayan Nevzat Aydın'ın sürekli Hasan Ay'ın arabasını kullandığını, bu aracı kendi arabası gibi tanıttığını söyledi. Nevzat Aydın'ın İncirliova'da yaşayan bir kadın ile aşk yaşadığını, kadının ailesinin talihsiz genci Aydın zannederek vurmuş olabileceğini iddia eden gizli tanık, "Hasan Ay'ın cinayetin işlendiği gün Nevzat Aydın ile görüştüğü söyleniyor en son. Nevzat Aydın'ın birçok kişi ile görüştüğüne dair köyde duyumlarımız oluyor, bunlardan birinin de İncirliova'dan bir ailenin geliniyle ilgili olduğunu duyduk. O günde Hasan Ay ile İncirliova'ya bu bayanı almaya gitmiş galiba Hasan Ay'ın arabası ile. Sanırım İncirliova'da da bunlar bayanın ailesi tarafından görülmüşler. O aile arabayı takip etmiş veya arabayı yada plakasını öğrenmişler galiba. Köy yolunda da onların beklemiş olabileceğini yada birilerini Nevzat Aydın'a bir şey yapmak için beklemiş olabileceğini düşündük, yani köyde böyle konuşuluyor.

Nevzat Aydın olduğunu düşünerek o arabadaki kişinin öldürüldüğü söyleniyor, söylentiler bu yönde. Hasan Ay'ın arabasını alıp kullanıyormuş yani kendi görüşmelerinde, kendi arabasıymış gibi onunla çıkıyormuş tanınmamak için. Neden çıkıp kimse konuşmuyor, neyden korkuyorlar bilmiyorum"
dedi.

"BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Olayın 7. yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sitemini dile getiren ve Ay'ın katil zanlısının bulunmasını talep eden talihsiz gencin amcası Veysel Ay, "Evladımızı bundan yedi yıl önce bu gece alçakça bir pusuda işlenen cinayet sonucu kaybettik. Fail yada faillerin henüz bulunmadı. Bu gizli tanık Müge Anlı programına kendi isteği ile katılıp bunları anlattı ve sonra bu bilgilere nasıl ulaştın dediğimizde, kafe de otururken yan masada konuşuyorlardı o konuşmalardan duydum dedi. Ben inanmadım çünkü hiç kimse yan masadaki konuşmalardan bu kadar detaylı şey duyup milyonlarca insanın karşısında bir televizyon programına çıkıp bunları bu kadar detaylı anlatmaz, anlatamaz. Kaynağı konusunda yalan söylüyor. Bu kadın Osmanbükü köyünde yani bizim köyümüzde yaşayan evli bir erkekle bir ilişki yaşıyor. Her şey ortaya çıkacak az kaldı. İncirliova daki o meşhur ailenin gelini kimmiş öğreneceğiz.23 yaşında bir fidana kıymanın bedelini ödeyecekler" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler