CİNAYETİN ARDINDAN ÇERÇİOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

CİNAYETİN ARDINDAN ÇERÇİOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Bugün Aydın'da işlenen Necla Demirbaş cinayetinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; ayrılma aşamasında olduğu eşiyle tartışmaya başlayan Necla Demirbaş, imam nikahlı eşi Olgun G. tarafından silahla vuruldu. Olayın ardından hastaneye kaldırılan kadın, yaşam mücadelesini kaybetti.

"AYDIN'I BU ZİHNİYETTEKİ İNSANLARA BIRAKMAYACAĞIZ"

Olay, hem Aydın'da hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yaşananların ardından tüm Türkiye'den kadın cinayetlerine tepki sesleri yükseldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da Twitter hesabından yaptığı açıklama ile kadına karşı işlenen suçlara karşı mücadele çağrısı yaptı. Geçtiğimiz gün İzmir'de işlenen Sezen Ünlü cinayetini de vatandaşlara hatırlatan Çerçioğlu, "İzmir’de yaşanan vahşetin acısı soğumadan, şehrimizde yaşayan Necla Demirbaş’ın öldürüldüğünü öfke ve üzüntüyle öğrendim.Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve bu durumla mücadelede her zaman ön saflarda olacağım.Aydın’ı ve Türkiye’yi bu zihniyetteki insanlara bırakmayacağız." dedi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler