Çine Emniyeti’nden peş peşe operasyonlar

Çine Emniyeti’nden peş peşe operasyonlar

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin huzur ve güvenliği sağlamak için özverili çalışmalarına devam ediyor. Ekipler yılın ilk iki ayında çok sayıda suçu aydınlattı ve suçluyu yakaladı.

Çine’de son günlerde yapılan operasyonlar, özellikle uyuşturucu ticaretine ağır darbe vurdu. 2022’nin ilk iki ayında Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik peş peşe operasyonlar düzenledi.

Bu operasyonlarda uyuşturucu madde imal etmek ya da satmak suçundan 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yine Ocak ve Şubat aylarında düzenlenen 18 operasyonda 28 şüpheli hakkında, uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek ya da bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Bunun yanında yapılan çalışmalar kapsamında 70 gram metamfetamin ve 10 gram kubar maddesi ele geçirildi. 

32 HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI

Hırsızlara karşı da başarılı çalışmalar yürüten ekipler,  3 ev 3 iş yeri, 3 motosiklet, 1 otomobil ve 1 açıktan hırsızlık olaylarına karışan 32 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Bu şüphelilerden 10'u işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

TARİHİ ESER VURGUNU ÖNLENDİ

Tarihi eser kaçakçılığına karşı etkin mücadele yürüten Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin duyarlı çalışmaları sonucunda, 2 kişinin yapılan kontrollerinde 1 yazma eser ve 53 adet tarihi sikke ele geçirildi.

RÜŞVET OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA

Öte yandan ilçede rüşvet suçuna karıştığı tespit edilen 2 kişi de yakalandı ve işlemlerinin ardından tutuklandı. 

2 adet gasp olayına karıştığı tespit edilen 3 şüpheliden de 2'si tutuklandı. 

Aranan şahıslara yönelik de çalışmalar yapan ekipler,   çeşitli suçlardan aranan 25 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden 12'si tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler