Çine esnafı, başkanını seçti

Çine esnafı, başkanını seçti

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda seçim heyecanı yaşandı. Bugün gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Metin Uyar güven tazeledi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimli Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut Başkan Metin Uyar 1058 oy alarak yeniden güven tazeledi. Rakibi Ali Örter ise 408 oyda kaldı.

Çine Esnaf Odası seçimli Olağan Genel Kurulu, Belediye Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ile İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan ile Başkan Vekili Hasan Eyefçi, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Akçaova Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, AYESOB’a bağlı çok sayıda esnaf odası başkanı ve Çine esnafı katıldı.

Genel kurulun divan Başkanlığı için AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan önerildi. Yapılan oylama sonrası divana seçilen Başkan Çetindoğan, gündem maddelerine geçti. Saygı Duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Adayların seçim konuşmasının ardından yapılan oylamada, 1058 üyenin oyunu alan Uyar güven tazeledi. 

Uyar'ın listesinde şu isimler yer aldı.

Tuğrul Tosun, Eyüp Kuş, Hasan Yıldız, Levent Bağdatlı, Mutlu Aktaş, Erçin Karabulut, İlhan İri ve Münir Güleş.

Denetim Kurulu Asil Üyelere ise, Gökhan Özpala, Erkan Gökaslan ve Mehmet Sezer.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler