Çine yeni belediye başkanı için seçime gidiyor

Çine yeni belediye başkanı için seçime gidiyor

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in hayatını kaybetmesinin ardından Çine Belediye Meclisi yeni başkanı belirlemek için 15 Aralık Cuma günü olağanüstü toplanacak. Yeni başkan 7 CHP’li, 2 İYİ Partili ve 6 Cumhur İttifakı üyesi tarafından belirlenecek.

Geçtiğimiz günlerde fıtık ameliyatı için Malatya’ya giden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer hayatını kaybetmişti. Başkan Dinçer, 9 Aralık Cumartesi günü düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

212d65dc-3651-45e3-b7b1-ed3be2998c67.jpeg

TARİH 15 ARALIK

Çine Belediye Meclisi yeni başkanın belirlenmesi için 15 Aralık Cuma gününü tarih verdi. 7 CHP’li, 2 İYİ Partili ve 6 Cumhur İttifakı üyesinden belediye Çine Belediyesi Sosyal Tesislerde bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak olan toplantı saat 14.00’te başlayacak. Gizli oylama üzerinden yapılacak olan seçimde yeni başkan kullanılan oyların üçte ikisini alması gerekiyor. İkinci seçimde de üçte iki çoğunluğa ulaşılamazsa seçim üçüncü tura kalacak. Bu turda en fazla oyu alan isim yeni belediye başkanı olarak seçilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler