Çine’de yangında alevler yerleşim alanlarına yaklaştı

Çine’de yangında alevler yerleşim alanlarına yaklaştı

Aydın’ın Çine ilçesinde çıkan orman yangını, şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyerek yerleşim alanlarına yaklaştı. Yangında 5 ev zarar görürken, 30 ev tedbir amacıyla tahliye edildi.

Yangın, Çine ilçesine bağlı Kavşıt mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. İhbar üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve diğer ilgili ekipler sevk edildi. Ekipler, yangına havadan ve karadan müdahaleyi sürdürüyor.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayılan alevler, yerleşim alanlarına yaklaştı. Yangında 5 evde hasar meydana gelirken, risk altındaki 30 ev güvenlik amacıyla tahliye edildi.

Bölgede söndürme ve soğutma çalışmaları yoğun şekilde devam ederken, ekipler yangının daha geniş alanlara yayılmasını önlemek ve kontrol altına almak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler