Çineli aileden yürek ısıtan yardım

Çineli aileden yürek ısıtan yardım

Çineli hayırsever çift, Yangın ve Sel Afeti Yardım Kampanyasına bağışladıkları 150 bin TL’lik yardım makbuzunu Aydın Valisi Hüseyin AKSOY’a takdim ettiler.

Türkiye'de yakın zamanda meydana gelen yangın ve sel afetleri ile bundan sonra meydana gelebilecek yangın ve sel afetleri sonrasında uygulanmak üzere, genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla, 12 Ağustos 2021 tarihli ve 4732 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile insani yardım kampanyası başlatıldı.

Aydın Valiliği tarafından kamuoyuna duyurulan yardım kampanyasına Çine ilçesine bağlı Kahraman köyünden hayırsever vatandaş Kâmil Özmen ve eşi Nuray Özmen tarafından 150 bin Türk Lirası yardım yapıldı. 
Kâmil Özmen “Televizyonda gördük ki sel felaketleri bir yandan, yangınlar bir yandan ülkemizin maddi desteğe çok ihtiyacı var. Bizim gibi varlıklı insanların ülkemize destek olmaları gerekir. Devletimiz özveriyle çalışıyor, onlara da destek olmak istedik. İnsan insan oldukça mutlu olur. Biz de insanlığımızı yaptık.” diyerek bağış isteklerini dile getirdi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy “Kâmil ve Nuray Özmen ailesi Sn. Cumhurbaşkanımızın yardım kararı çerçevesinde AFAD Başkanlığına 150 bin Türk Lirası yardımda bulunmuşlardır. Ailemizi kutluyorum, böylesine önemli bir yardımı böylesine hassas bir dönemde yaparak yardımlaşmayı çok güzel bir şekilde ortaya koymuşlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyor, bu örnek davranışlarından dolayı kendilerine bir teşekkür belgesini takdim ediyorum. Burada bütün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız adına sizlere tekrar teşekkür ediyoruz.” diyerek duyarlı vatandaşların dayanışma içinde olduğunu söyledi.

1-005.png

2-002.png

3-003.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler