COŞKUN SABAH HADDİNİ AŞTI

COŞKUN SABAH HADDİNİ AŞTI

Geçtiğimiz günlerde kızının sosyal medyada yaptığı paylaşımlar hakkında söyledikleriyle gündeme gelen şarkıcı Coşkun Sabah, son yaptığı açıklama ile Aydınlıların tepkisini çekti.

Hafta içerisinde, kızının sosyal medya hesabında paylaştığı bikinili fotoğrafları hakkında söylediği sözlerle gündeme gelen Coşkun Sabah, son sözleriyle Aydınlıları sinirlendirdi.  Gazeteci Alev Gürsoy Cirim'in sorularını yanıtlayan Sabah, Aydınlıları gelenek ve göreneklerden yoksun olmakla suçladı.

Kızının paylaştığı fotoğrafların Aydınlılar tarafından normal görülebileceğini fakat kendisi Diyarbakırlı olduğu için gelenek ve göreneklerinde böyle düşüncelere yer olmadığını söyleyen Sabah, "Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagramına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tüm fotoğrafları yayınlamışlar. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Burası Türkiye! Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, göreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?" sözleriyle Aydınlıların tepkisini çekti.

#HADDİNİBİLCOSKUNSABAH

Röportajın sosyal medyada paylaşılmasının ardından bir çok Egeli vatandaş Sabah'a tepki gösterdi. #haddinibilcoskunsabah etiketi ile Twitter'da seslerini duyuran vatandaşlar, Sabah'ın özür dilemesini talep etti.

Kendi sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yapan Aydın Ticaret Odası TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, “Coşkun Sabah denen cinsiyetçi ahlak bekçiliğine ve kültür bilgeliğine soyunmuş sanatçı görünümlü çapsız Aydınlı İzmirli ve Manisalıların sabrını zorlamış. Sana buradan ve bu söylemden gündem ekmeği çıkmaz, buraların kültürü de sana had bilmeyi öğretir. #haddinibilcoskunsabah” sözleriyle Sabah'ı eleştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler