COŞKUN SABAH'TAN TARİHİ GERİ VİTES

COŞKUN SABAH'TAN TARİHİ GERİ VİTES

Geçtiğimiz gün bir röportajda Aydınlı vatandaşlar hakkında söyledikleriyle tepki çeken Coşkun Sabah, sözlerini inkar etti. Sözlerinin çarpıtıldığını iddaa eden Sabah, söylediklerini ispat edenlere 1 milyon dolar tazminat ödemeye hazır olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz gün verdiği bir röportajlarıyla bir çok vatandaşın tepkisini çeken şarkıcı Coşkun Sabah, sözlerini inkar etti. Kızının sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımların kendi gelenek ve göreneklerine ters olduğunu; Aydın, İzmir ve Manisalı vatandaşlar için normal olabileceğini fakat kendisinin Diyarbakırlı olduğu gerekçesiyle böyle şeylere izin veremeyeceğini söyleyen Sabah, Egeli vatandaşların tepkisine neden olmuştu. #haddinibilcoskunsabah hashtagiyle Sabah'a cevap veren vatandaşlar, ünlü şarkıcıyı özür dilemeye davet etmişti.

"BU BİR İFTİRA"

Söylediği sözlerin çarpıtıldığını ve söylemediği şeylerinde kendisine itham edildiğini belirten Sabah, bunları ispat edene 1 milyon dolar tazminat ödemeye hazır olduğunu söyledi. Sabah, "Sosyal medya Coşkun Sabah'a sarmaktan bir türlü kendini alamıyor. Yine hadleri olmadan, iftiralarla bize sarmışlar. İzmir ile beni kapıştırmaya hiç uğraşmayın. İzmir yıllardır bizim kalemiz. Benim ağzımdan böyle bir söz çıkmadı, böyle bir söylem olmadı 'ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye falan. Bunu ispat edene 1 milyon dolar tazminat ödemeyi taahhüt ediyorum. İşte Çağlayan'da orada. Bu videoyu da delil olarak savcıya sunabilirler. Böyle bir söylemi çıkartsınlar, 1 milyon dolar ananızın ak sütü gibi size helal olur. Bu bir iftira" dedi.

AYDINI ÖRNEK VERDİĞİ İÇİN PİŞMAN OLDU

Verdiği röportajda İzmir, Aydın ve Manisalı vatandaşlar hakkında söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını söyleyen Sabah, "Sosyal medyada önünüze düşen her şey doğrudur diye bir şey yok. Bunların yüzde 80-90'ı yalan, yüzde 10'u doğrudur. 5 ay önce konuşulmuş bir olay için beni haksız çıkartacak yönde ithamlarda bulunulunca ben saftorik iyi niyetli Coşkun, bunun mantıksal izahını yaptım. Aydın, İzmir, Manisa olarak şehir örnekleri verdim ki vermez olaydım. Buralar Türkiyemizin modern kentlerinden. Buralarda bu tür fotoğraflar normal karşılanır ama doğuda yakışık almaz diyorum. Batı gibi çağdaş düşünemiyor diyorum. Bunda ne var ya! Burada Manisa'ya, Aydın'a, İzmir'e hakaret mi var yoksa övgü mü var? Coşkun Sabah ne yapmış, konu ne diye sorsanız konuyu anlatamayacaklar. Benim içim dışım bir. Ben Türkiye'nin her köşesinin sevdalısıyım. Doğudan batıya her köşesi benim memleketim. Ben Türkiye'de bir döneme imza attım ve 40 yıldır bu piyasadayım. Ne konuşursam kulağım da duyar. Ama etraf bunu saptırıyorsa, iftira atıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum. Böyle doğruları konuşan sanatçı az bulursunuz. Öyle abuk subuk, gaza gelip, işi irdelemeden yorumlar yapmayın." diye konuştu.

İSPAT EDERİM

Ünlü sanatçının olay yaratan sözlerini yayınlayan gazeteci Alev Gürsoy Cirim ise, Sabah'ın söylemlerini yalanladı. Gerekirse ispatta bulunabileceğini söyleyen Cirim, "Elimde ses kaydı var. Ben hayatım boyunca hiç kimsenin demediği bir şeyi yazmadım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler