Cumhur İttifakından Karacasu'da gövde gösterisi

Cumhur İttifakından Karacasu'da gövde gösterisi

Karacasu Belediyesi'nde gerçekleştirilen belediye başkanı seçimlerinde Cumhur İttifakı Aydın İl Başkanları, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ta yer aldı.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile görevinden istifa etmiş, istifasının sebebini de sağlık sorunları olarak açıklamıştı.

MHP'li İnal'ın istifasının ardından Karacasu Belediye Başkanlığı için seçim bugün gerçekleştirildi. Millet İttifakı adayı CHP'li Erdinç Gümüş ile Cumhur İttifakı adayı MHP'li Mehmet Erikmen'in yarıştığı seçimde galip çıkan Erikmen oldu.

CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO YER ALDI

Seçimler sırasında AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan ve MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Erikmen'i yalnız bırakmadı. Seçimin sonuçlanmasının ardından Karacasu'ya gelerek Erikmen'i ilk tebrik eden isim ise AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş oldu.

Alıcık, seçimin ardından yaptığı açıklamada "Halka hizmet, Hakk’a hizmet kaidesi, “Üretken Belediyecilik” ilkesi ile dürüst, müşfik, çalışkan yönetim anlayışıyla çalışacağına yürekten inandığımız Cumhur İttifakı MHP’nin Belediye Başkan adayı  Sayın Mehmet Erikmen güzel ilçemiz Karacasu Belediye Başkanı seçilmiştir. Karacasu ve çok değerli Karacasu'lu hemşerilerimize için hayırlara vesile olsun" diyerek Erikmen'e tebriklerini iletti.

Seçimlerde kritik rol oynayan Karacasu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Erbil Avcı'ya desteklerinden dolayı teşekkür eden Özmen ise, "Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’ın istifasının ardından yasal süreç işlemeye başladı. Bugün Karacasu Belediye Meclisi kendi içerisinde yeni Belediye Başkanını seçti. Ben bu vesileyle demokratik ortama katkı sağlayan tüm Karacasu Belediye Meclis üyelerimize parti ayrımı gözetmeksizin teşekkür ediyorum. 

Bugün göreve seçilen Mehmet Erikmen’i tebrik ediyorum. Ayrıca Ergül kardeşimize de teşekkür ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2021-07-19-at-12-06-10.jpeg

whatsapp-image-2021-07-19-at-12-13-58.jpeg

whatsapp-image-2021-07-19-at-12-13-59.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler