Cumhur İttifakı’nın Görkemli Seçim Ofisi Açılışı

Cumhur İttifakı’nın Görkemli Seçim Ofisi Açılışı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katılımlarıyla büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşen Cumhur İttifakı’nın Egemenlik Bulvarı’nda faaliyete geçen seçim ofisi açılışı, yerel halk tarafından ilgiyle karşılandı.

Egemenlik Bulvarı’nda açılışı gerçekleşen Cumhur İttifakı’nın yerel seçim ofisi coşkulu açılışla faaliyete geçti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, şehrin geleceği için yapılabilecek projeleri ve halkın beklentilerini dinleyerek onlara olan bağlılıklarını bir kez daha ortaya koydular.

whatsapp-gorsel-2024-03-07-saat-20-02-34-a89ae2c0.jpg

Vatandaşlar, Cumhur İttifakının şeffaf yönetim anlayışı ve yenilikçi projelerine duydukları güveni dile getirerek desteklerini gösterdiler. Açılış töreninde konuşan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan şehrin refahı ve gelişimi için samimi bir çaba harcayacaklarını ve herkesin yaşam kalitesini artırmak için çalışacaklarını vurguladı.

whatsapp-gorsel-2024-03-07-saat-20-02-34-1e95b835.jpg

Adayların halkın gösterdiği ilgi ve sevgi karşısında duydukları memnuniyeti ifade etmesiyle birlikte, seçim ofisi açılışı tarihi bir gün olarak şehrimizin hafızasına kazındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler