Cumhur İttifakı’nın Karacasu Belediye Başkan adayı belli oldu

Cumhur İttifakı’nın Karacasu Belediye Başkan adayı belli oldu

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Karacasu Belediye Başkanı olarak MHP'nin Belediye Başkan adayı Mehmet Erikmen'i desteklediklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği toplantı ile basın mensuplarıyla bir araya gelen Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. İnal'ın istifasının ardından göreve kimin getirileceği ise merak konusu oldu.

Karacasu Belediye Başkanlığı koltuğu için Cumhur İttifakı'nın adayı belli oldu. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile MHP'nin adayı Mehmet Erikmen'i desteklediklerini söyledi.

Özmen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Karacasu Belediye Başkanlığı için Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Özhaseki ile bir araya geldik. Toplantıya Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Savaş, Sn. Bekir Kuvvet Erim, Sn. Metin Yavuz, Sn. Rıza Posacı, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sn. Ceyda Bölünmez Çankırı, İlçe Başkanımız Sn. Fuat Meriç ve Karacasu Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte katıldık. 

Karacasu Belediye Başkanı seçiminde MHP’nin Belediye Başkan adayı Sn. Mehmet Erikmen'i destekliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler