"Cumhurbaşkanı Erdoğan yanlış yapmış olabilir"

"Cumhurbaşkanı Erdoğan yanlış yapmış olabilir"

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un düzenlediği basın toplantısında ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir'i eleştirdiği esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı sözler akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli'de düzenlediği basın toplantısı ile partililer ile bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yavuz'un Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Osman Selçuk Aldemir hakkında söylediği sözler ise Aydın gündemine bomba gibi düştü. Yavuz, ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir'e karşı sert eleştirilerde bulundu. 

"HERKES HATA YAPABİLİR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ADÜ Rektörlüğü'ne getirilen Aldemir'e karşı yöneltilen sözlerin şaşkınlığı geçmemişken Yavuz'un sarf ettiği sözler akılları karıştırdı. Bir basın mensubunun yönelttiği "Aldemir'i eleştirmek bir anlamda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atamalarını eleştirmek değil midir?" sorusuna "Hiç alakası yok. Herkes hata yapabilir, yanlış bir karar alınmış olabilir. Cumhurbaşkanımız ile bir alakası yok, Cumhurbaşkanımızın imzasının altında genel müdürlerinin de imzası var, genel müdür yardımcılarının imzası da var. Mutlaka içlerinde yanlış kararlar olabilir" cevabını veren Yavuz'un sözleri akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Öte yandan, Rektör Aldemir hiçbir zaman bu tarz tartışmaların içinde olmayacağını, tek gayesinin Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin başarılarla anılması için mücadele etmek olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler