Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın programı netleşti mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın programı netleşti mi?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Şubat Cumartesi günü Aydın'a gelecek. Erdoğan'ı karşılamak için tüm ilçelerde hummalı çalışma devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, spor ve sanayi dahil bir çok alanda toplu açılış yapmak için Aydın'a Cumartesi günü Aydın'a geliyor. Erdoğan'ın program dahilinde toplu açılışların yanı sıra gençlerle buluşması bekleniyor. 

ŞU AN İÇİN EFELER PROGRAMI GÖRÜNMÜYOR

Erdoğan'ın Aydın ziyareti öncesi AJANS AYDIN'a açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, "Şu anda merkez de bir program görünmüyor. Kuşadası ve Nazilli'de olabilir. Ama iki ilçe mi olacak teke mi düşecek netlik kazanmış bir durumda yok. Bu seçim öncesi Aydın'ımıza artı bir ziyaret. İnşallah Cumhurbaşkanımız seçim sürecinde tekrar gelecek Aydın'a" ifadelerini kullandı. 

YÖNETİM KURULU İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI

Öte yandan yönetim kurulu listesi için çalışmalarını tamamladıklarını belirten Ökten, "Şu anda tamamen Cumhurbaşkanımızın ziyaretiyle ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Dediğim gibi yönetim kurulu listesi için çalışmalarımız tamam. Ama mitingi bekleyebiliriz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler