Değirmencioğlu'ndan Aydın'a bir yatırım daha

Değirmencioğlu'ndan Aydın'a bir yatırım daha

Değirmencioğlu Kebap, Lahmacun & Baklava'nın 14. şubesi, Efeler ilçesine bağlı Ata Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı.

2010 yılında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak yürüttüğü görevinden emekli olan ve Değirmencioğlu Baklavaları markasını kuran Bekir Değirmenci, gücüne kebap ve lahmacun lezzetlerini de eklemesinin ardından 14. şubesini Efeler ilçesine bağlı Ata Mahallesi'nde bugün açtı. Doğu Çevre Bulvarı üzerinde bulunan işletmenin açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Emekli Polisler Derneği Başkanı ve Nazilli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cihan Sezer ile çok sayıda siyasetçi ve vatandaş katıldı.

Davul ve zurna eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Davetlilere Gaziantep'in yöresel lezzetlerinin de ikram edildiği törende birçok misafir, Değirmenci'ye teşekkür ederek yeni mekanının hayırlı olmasını diledi. Değirmenci, Değirmencioğlu Kebap, Lahmacun & Baklava'nın başarısında ki en büyük anahtarın emniyetten almış olduğu disiplini esnaflıkla sentezlemesi olduğunu söyledi ve 14 şubede 45 kişiye istihdam sağladıklarını belirtti.

Şubelerinin 6'sının Aydın merkezde, 8'inin ise ilçelerde ve yakın illerde olduğunu ifade eden Değirmenci, 14. şubelerini Gaziantep esintileri ile dizayn ettiklerini söyledi. Değirmenci, tüm misafirlere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

"AYDINLI BİR GAZİANTEPLİ"

Açılış töreninde konuşma yapan AYTO Başkanı Ülken, kaliteli hizmeti ve kentte sağladığı iş imkanları nedeniyle Değirmenci'ye teşekkür etti. Ülken, "Bugün Aydınlı bir Gaziantepli'nin, Gaziantepli bir Aydınlı'nın işyerini açıyoruz. Allah bin kere razı olsun, bugüne kadar kentte açtığı kaliteli işletmelerle, sunmuş olduğu kaliteli hizmet ve ürünlerle sunum yapan bir işletmedeyiz, çalışanlarına iş ve ekmek veren bir işletmedeyiz. İş yapmak çok zor, insanlara ekmek sağlamak çok zor. Allah yardımcısı olsun, Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin, Allah 14 şubeyi 28 yapmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

whatsapp-image-2021-06-17-at-19-11-12-2.jpeg

whatsapp-image-2021-06-17-at-19-11-12-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-17-at-19-11-13.jpeg

whatsapp-image-2021-06-17-at-19-11-12.jpeg

c32cf326-e6e1-4849-8777-48c8e7a61ff2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler