Demirci Aydın'da spora değer kattı

Demirci Aydın'da spora değer kattı

Demircispor Kulübü Başkanı Volkan Demirci, Aydın sporuna yaptığı katkı ile vatandaşların takdirini topluyor.

Yürüttüğü başarılı halı saha turnuvaları ve spor projeleri ile adından sıkça söz ettiren, son olarak ise Demircispor Kulübü'nü kurarak Aydınlı gençleri spora teşvik eden Volkan Demirci, Aydın için çalışmaya devam ediyor.

Demircispor Kulübü ile gençlere voleybol ve futbol eğitimi veren, profesyonel kulüplerde oynama hayali kuran Aydınlı sporculara 'basamak' olan Demirci'ye ailelerden de tebrik yağıyor. Birçok firma ve başarılı iş insanının da kendisine ve kulübüne sponsor olduğu Demirci, "Bizler var olduğumuz sürece, Aydınlılar bizim arkamızda olduğu sürece bu şehir için çalışmaya, bu şehrin insanları için koşturmaya devam edeceğiz." sözleriyle Demircispor Kulübü'ne destek olan herkese teşekkür etti.

TAKDİR TOPLUYOR

Düzenlediği halı saha turnuvaları Türkiye'de dillerden dillere dolaşan Demirci'nin maçlarını ve izlediği adımları Aydınlılar da yakından takip ediyor. Birçok kesimin takdirini toplayan Demirci'ye destek günden güne büyürken Demircispor Kulübü oyuncuları da başarı basamaklarını birer birer tırmanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler