Demirci haddini aştı

Demirci haddini aştı

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Aydın'da İsrail'in Filistin'e düzenlediği insanlık dışı saldırıları kınayan STK üyelerini eleştirdi.

İsrail'in Filistin'e düzenlediği insanlık dışı saldırıların ardından başta çocuklar olmak üzere birçok sivil hayatını kaybetmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından dünya genelinde İsrail'in saldırılarına tepki yağdı. 

"SİYASİ LİDERLER PEŞ PEŞE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ"

İsrail polisinin insanlık dışı muamele ile Mescid-i Aksa'ya girmeye çalışmasına karşı çıkan Filistin halkına plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahale etti. Bu müdahaleye AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve birçok siyasi partiden tepki geldi. 

"ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA GELİNCE DİLİNİ YUTTU"

Öte yandan bugün Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda İsrail'in Filistin'i hedef alan saldırılarına tepki göstermek isteyen Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Bu sırada grubun videosunu çeken İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, “11 Mayıs Salı günü, sokağa çıkma yasağı var güya. Esnaf kapalı, insanlar zaten evlerine ekmek götüremez durumda, aç. Çok zor durumdalar, tarihin belki en zor günlerini yaşıyor insanlar ama bu arkadaşlar meydanda miting yapabiliyor. Bu kadar insanı burada toplamışlar, miting yapıyorlar. Tebrik ederim. Millet açlıktan ölsün, siz Filistin’i kurtarın arkadaşlar. Ne diyelim şimdi; hayrını görün. Sizin tuzunuz kuru, herhalde aşılısınız” ifadelerini kullandı. 

Demircinin bu sözlerine birçok STK üyesinden tepki geldi. Çocukların öldürüldüğü saldırıları protesto edenlerin üzerinden dahi siyaset yapabilecek kadar küçüldüğünü ifade eden üyeler, "Senin Genel Başkanın bile peş peşe tweet atıp bu saldırıları kınadı. Madem bu topluluklara karşısın sosyal medya hesabından şampiyonluk gösterileri yapan ve yasağı hiçe sayarak sokağa dökülen binlerce insanın çılgınlar gibi sevindiği videoları niye paylaşmadın. Tabi sen onları tebrik ettin şampiyon oldukları için. Senin derdinin ne olduğunu bilmiyoruz ama çocukların öldüğü bir ortamda siyaset yapmak senin ne kadar küçük bir siyasetçi olduğunun göstergesidir" dedi. 

"DAHA ÖNCE YAPTIĞI GERİ VİTESLE BİLİNİYOR"

Aydın siyasetinin 'etkisiz elemanı' olarak bilinen Süleyman Demirci, geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yaptığı ağır eleştirilerin ardından partisinden yediği azarla geri vites yapmıştı. Kendi parti üyelerine dahi rezil olan Demirci, kendi ses kaydının olduğu röportajı inkar ederek, 'Sözlerim çarpıtıldı' demiş ve haberi yazan kişinin tepkisini çekmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler