Demirci yine 'R' yaptı

Demirci yine 'R' yaptı

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Aydın'da İsrail'in Filistin'e düzenlediği insanlık dışı saldırıları kınayan STK üyelerini eleştirerek çektiği videoyu sildi.

İsrail'in Filistin'e düzenlediği insanlık dışı saldırıların ardından başta çocuklar olmak üzere birçok sivil hayatını kaybetmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından dünya genelinde İsrail'in saldırılarına tepki yağdı. Türkiye genelinde de İsrail’in saldırılarını kınayan basın açıklamaları yapıldı. 

“BASIN AÇIKLAMASINI VİDEOYA KAYDETMİŞTİ”

Aydın’ın Efeler ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşları tarafından İsrail saldırılarını kınayan bir basın açıklaması yapıldı. Dün gerçekleşen saldırılarda 9'u çocuk onlarca sivilin katledilmesine karşı çıkan grubu videoya alarak sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, “11 Mayıs Salı günü, sokağa çıkma yasağı var güya. Esnaf kapalı, insanlar zaten evlerine ekmek götüremez durumda, aç. Çok zor durumdalar, tarihin belki en zor günlerini yaşıyor insanlar ama bu arkadaşlar meydanda miting yapabiliyor. Bu kadar insanı burada toplamışlar, miting yapıyorlar. Tebrik ederim. Millet açlıktan ölsün, siz Filistin’i kurtarın arkadaşlar. Ne diyelim şimdi; hayrını görün. Sizin tuzunuz kuru, herhalde aşılısınız” ifadelerine yer vermişti. 

“ÇOCUKLARIN ÖLMESİNE SESSİZ KALDI ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI”

Demirci’nin paylaşımının ardından açıklamada bulunan STK üyeleri, “Meral Akşener’in dahi İsrail’e tepki gösterdiği bir ortamda bu adam kalkmış siyaset yapıyor. On binlerce insanın kucak kucağa şampiyonluk kutladığı videoları neden paylaşıp virüs var, esnaf kapalı, açlıktan ölüyoruz demedin de çocukların öldüğü saldırıları protesto eden ufak bir grubu videoya alıp siyaset yapmaya çalışıyorsun” ifadelerini kullandı. 

“DEMİRCİ YİNE ‘R’ YAPTI”

Öte yandan gelen tepkilerin ardından Süleyman Demirci’nin paylaştığı videoyu sosyal medya hesabından kaldırdığı görüldü. Daha önce de Özlem Çerçioğlu konusunda geri vites yapan Demirci siyaset arenasında bir kez daha gülünç duruma düştü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler