Demirci'den 'Süper' organizasyon

Demirci'den 'Süper' organizasyon

Aydın’da halı saha turnuvalarının öncü isimlerinden Volkan Demirci PASLİGA ile yeni bir halı saha organizasyonuna imza attı.

Halı saha turnuvalarının öncü ismi ve aynı zamanda HFF Aydın İl Temsilcisi Volkan Demirci, PASLİGA ile yeni bir halı saha organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Yazılı açıklama yapan Demirci, açıklamasında şu cümleleri kullandı:

‘’Aydın ve ilçelerinde yoğun bir talep vardı. Biz bu talebi nasıl iyi bir şekilde çözüme ulaştırırız ve halı sahalarda oynanan maçlara nasıl bir heyecan katarız diye düşündük. Öyle bir taleple karşılaştık ki şu an kayıtlı 6000’e yakın futbolcu ve 140 adet takımımız var. Artık kendimize 3. Amatör küme olarak bakıyoruz. Bu takımlarda oynayan futbolcularla bu seviyenin en az 3 katı potansiyelimiz var.
Pasliga ile Türkiye’nin en büyük organizasyonuna katıldık ve şu an ilk aşama olan açılış liginde devam ediyoruz. 20 Kasım'da Aydın ilinde başlayacak olan ligin şampiyonu Antalya şampiyonasına katılacak ve tüm masrafları tarafımızca karşılanacaktır. İnşallah o kupayı Aydın’a kazandıracağız.''

22ed049b-b2ef-453e-a1ce-64925608e105.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler