Demircispor'dan 300 bin liralık bütçe

Demircispor'dan 300 bin liralık bütçe

Henüz 1,5 yıl önce kurulmuş olmasına rağmen, hızla branşlaşmaya giden Demirci Gençlik ve Spor Kulübü, futbol ve voleyboldan sonra başta basketbol ve tenis olmak üzere diğer branşlarada yatırım yapmaya hazırlanıyor. 

Futbolda geçtiğimiz yıl 1. Amatör kümede mücadele eden ve ilk yılında kümede kalmayı başaran Demircispor, futbolla beraber diğer amatör spor dallarında da şubeleşmeye gidiyor. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen futbol A takım ve U18 kategorilerinde yarışan kulüp bayan voleybol dalında da şubeleşmişti. Önümüzdeki yıllarda bu branşları giderek çoğaltmayı planlayan Demircispor yönetimi bu konuda hızlı adımlar atmaya devam ediyor. Kulüp başkanı Volkan Demirci sosyal medyadan yaptığı açıklama ile kulübün 2022-2023 bütçesini tüm branşlar için 300bin lira olarak açıkladı. 

Önümüzdeki yıl mücadele edeceği 1. Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren  bir takım kurmak için kesenin ağzını açan Volkan Demirci, flaş transferleri arka arkaya patlatarak sezona damga vuracaklarının sinyalini vermişti. Yaptığı açıklama ile bu çalışmaların sadece futbolla sınırlı kalmayacağının altını çizen Volkan Demirci, 300 bin liralık bütçe açıklayarak açıkça rakiplerine gözdağı verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler